Hormat, Hormat Ke Kanan Hormat...

Salam hormat buat semua pengunjung Elhaamy... Ada ke pengunjung?. He3. Harap2 adala. Sebelum ni saya pernah berjanji untuk 'upload'kan video kawad kaki yang disertai oleh adik bongsu saya. Sebenarnya saya mengalami masalah untuk proses 'upload' kat youtube. Ntahla, sebenarnya saya tak berapa mahir bab2 'upload' video file yang saiznya besar ni. Tapi, alhamdulillah, baru la ni leh post kat Elhaamy ni. Sebenarnya video tu panjang lagi, sebab saya dah edit and tambah2. Tapi, layan jela setakat yang ada ni yer. Moga dapat jadi panduan yer...

Share on Google Plus

0 comments: