Hari Keluarga SK LKTP Sungai Sayong

Pada 30 & 31 Oktober 2009 yang lalu, kami warga SK LKTP Sungai Sayong telah berhari keluarga di Seri Mersing Resort, Pantai Air Papan, Mersing. Aktiviti ini merupakan aktiviti tahunan Badan Kebajikan Guru dan Kakitangan SK LKTP Sungai Sayong. AlhamdulilLah, semuanya berjalan lancar dalam keadaan yang ceria dan selamat. Jom layan gambar-gambar di sekitar aktiviti tersebut...
lk
Aktiviti kesukaan ramai; apalagi makanla, hehehe... Ada bbq (tq kpd insan2 yang telah men'sponsor' ayam dan ikan), nasi berlauk, bandung soda (saya minum 7 cawan tau, makan tak selera, hehehe...) dsb.
lk
Malam Penghargaan; Jasamu Dikenang. Ada ucapan dari GB dan En. Yusri Kosan (dinaikkan pangkat ke JPN), penyampaian cenderamata untuk semua ahli (dapat beg kasut), cabutan bertuah (AlhamdulilLah, yang duduk satu meja ngan saya semua dapat, jangan jeles...) dan pemberian jajan untuk anak-anak je (mak ngan ayah tak dapat).

Tengokla tu gaya orang dapat cabutan bertuah pertama. And aktiviti kaum2 Adam jer; karaoke. Saya hanya jadi pemerhati. Gambar yang bawah sekali tu hakim pertandingan karaoke; dulu cikgu saya, sekarang dah jadi rakan sejawatan lak.

Aktiviti pantai. Tak mandi pantai pun; keadaan laut yang tak begitu selamat. Lihatlah keletah ibu2, ayah2 and anak2. Yang bujang buat apa ek, hehehe...

Aktiviti sukaneka pantai. Ada acara untuk lelaki dewasa, perempuan dewasa, kanak2 bawah 12 and kanak-kanak bawah 6. Ada macam2 acara spt lari dalam guni, sepak bola, rebut gula2 dsb. Memang happening and spoting.

Gambar2 sekitar majlis penutup. Makan tengahari, penyampaian hadiah sukaneka dan pertandingan karaoke dan pembahagian hadiah yang dimenangi kepada semua (dibahagi secara adil tau).

Alamak tertinggal lak gambar jom main2 air, hehehe.... Budak2la yang paling happy...

Sebelum dan selepas. Gambar ketika sebelum bertolak pergi dan bertolak balik.
Share on Google Plus

0 comments: