Dah Habis Berpantang



Alhamdulillah, saya dah habis berpantang minggu lepas, hehehe... (tengok gambar tu faham kan?).
Share on Google Plus

2 comments:

MrsNor said...

salam
tahniah dpt lesen penuh.. tp kawan akak cakap ada "P" lagi bagus.."P" untuk penghormatan, org kasi lalu selalu utk kita katanya hahah... akak dpt lesen memandu sebaik lepas SPM lamaaaaaaaaa dulu. Lor ni sejak ada pemandu ni, naik malas nak drive dah..sedap lagi dok relex tengok pemandangan dan gelagat manusia serta khayal lak dlm kereta hehehe

Areef said...

wsalam...

tq kak nor. org skrg ni takdenye hormat2 ni kak nor. masing2 pentingkan diri sendiri ketika memandu di jalanraya. kalau org puan lgla, tak bg can langsung. sy ni mmg lambat sikit dpt lesen. keta dah beli baru ambik lesen. dah keja n beli keta baru ambik lesen. tp beli dah bw keta ni, sy tak suka lak jd penumpang, hehehe...