Entri Pertama Tahun 2010

Januari sudah hampir ke penghujungnya. Namun, baru ketika ini saya dapat menulis buat pertama kalinya untuk tahun 2010 ini. Januari 2010 dilalui dengan pelbagai aktiviti yang sering membantutkan rasa untuk membingkiskan sesuatu di "Hijrah" ini. Sibuk dengan pelbagai tugas sebagai seorang guru dan kini bertambah pula dengan kesibukan bergelar mahasiswa (bukan sibuk sangat pun, saje je buat2 macam sibuk, heheheh). Dan yang paling membantutkan rasa ialah tiada laptop di sisi, yang berjauhan seketika dihantar ke pusat servis (ada masalah skrin). AlhamdulilLah, dah ok dah laptop saya tu, so i'm back to fulfill my responsibility as a blogger, cewah!!! Mohon maaf kepada sesiapa sahaja yang datang berkunjung ke "Hijrah" sebelum ini, pulang dengan tangan kosong sahaja...
lk
Gambar diperoleh di sini.
Share on Google Plus

2 comments:

Mia-Ina said...

selamat berblogging smula cikgu..ingatkan dh menghilangkan diri....

Areef said...

tq cikgu ina. tak ilangkan diri pun, heheheh... sentiasa dok ziarah blog kesayangan ni, cuma baru ni berkesempatan nak update. selamat kembali bertugas!