Teks Selawat Nabi

Salam MaulidurRasul 1431H.
lk
Saya ada uploadkan teks selawat Nabi dalam entri sebelum ini. Tetapi dalam bentuk grafik. Adakalanya, imej grafik ni, bila kita enlarge, ia akan jadi blur...
lk
Blogspot ni tak leh attach file kan? So, masa tu saya just scan teks tu, then upload ke new post. Sekarang ni, baru saya tahu satu cara untuk attach file ke blogspot iaitu dengan menggunakan http://freedrive.com/
lk
So, bagi memudahkan kepada sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan teks selawat Nabi ni, (untuk diedit dan sebagainya), bolehlah klik di sini yer. Takdela dok tunggu saya attachkan kat email, kan lambat... So, just click, download it, and u'll feel happy, hehehe...
lk
Maaf, kerana terlewat untuk melakukannya sebelum ini. Harap dapat dimanfaatkan sebaiknya.

11 comments :

roslan said...

Alhamdulillah.. terima kasih banyak2 untuk teks Selawat Nabi ni. Jumaat akan datang kawe nk buat majlis cukur jambul anak sulung kawe, jadi boleh la teks ni kawe agih2kan kepada rakan taulan yang hadir.

Areef Ibn Naim said...

to Roslan,

alhamdulillah... sama2... moga cahaya matamu itu akan menjadi anak yg soleh, yg sentiasa berbakti kpd ibu bapa, taat kepada Allah dan rasul-Nya... bolehla dicheck kembali teks tu, maybe ada salah di mana2...

Anonymous said...

TERIMA KASIH WAHAI SAHABAT..

Anonymous said...

terima kasih boss..

Anonymous said...

Terima Kasih Sahabat...

ambo, aku, den, gua, wa... said...

Syukran atas perkongsian saudara..

Areef Ibn Naim said...

to anon2, & ambo...

sama2... :)

hasni said...

syukran..May ALLAH bless u :)

Areef Ibn Naim said...

to hasni,

afwan... may allah bless u too :)

syidi_san said...

ASSALAMUALAIKUM WBT SAHABAT ISLAM SAYA..:) TERIMA KASIH BNYK2 DIATAS PEEKONGSIAN SELAWAT..BARAKALLAH..

Areef Ibn Naim said...

@syidi_san w'salam... sama2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...