Jalan2 @ JB

Bangunan Sultan Ibrahim dan Masjid Sultan Abu Bakar

Di sekitar Danga Bay

Assalamu `alaikum dan salam sejahtera buat anda semua!

Bersempena dengan cuti Hari Pekerja pada 01 Mei 2010 yang lalu, saya bersama keluarga telah mengambil peluang untuk pergi berjalan-jalan di sekitar Bandaraya Johor Bharu. Perjalanan kami telah dimulakan dengan aktiviti window shopping di Jusco Aeon Tebrau City dan Komtar Johor Bharu, heheheh... Sesekali je! Ye ke? Hehehe...

Dalam perjalanan pulang ke rumah, kami telah singgah di Masjid Sultan Abu Bakar untuk mengambil peluang merakamkan keindahan persekitaran Masjid pada waktu malam dan diakhiri dengan aktiviti jalan2 di sekitar Danga Bay. Puas betul berjalan, hehehe... Sesekali dapat bercuti pada hari Sabtu...
Share on Google Plus

2 comments:

Mia-Ina said...

sesekali mmg best berjalan,wp tempat2 cikgu pegi tu dekat dgn rumah saya,sy ni pun jenis jrg jalan ke danga bay...wp jom heboh dh buat berapa kali..sy mls nk masuk sbb parking yg sesak.

sesekali menjamu mata & menenangkan fikiran..ok gak

Areef said...

yelah awak kan org jb kan? ada kesempatan, saje jalan2... sy pun tak penah pegi danga bay.sy tak sukalah tpt org sesak2 ni, heheheh...