Salam Perpisahan

Assalamu `alaikum dan salam sejahtera buat anda semua. Moga semuanya sentiasa berada di bawah naungan dan lindungan Allah SWT jua, in sya Allah...

Ingin saya kongsikan bersama anda semua, satu video yang telah saya sendiri hasilkan sempena perpisahan seorang rakan sekerja saya, yang permohonannya untuk balik berkhidmat di negeri asalnya iaitu Negeri Terengganu telah diluluskan. Jom layan!

Share on Google Plus

2 comments:

::: salam ukhwah buat bro.. terima kasih singgah di blog saya [huhu] rajin bro buatkan klip video utk rakan sekerja yg akan berpindah.. alhamdulillah, ikut suami ker? atau masih bujang lagi cikgu sanisah? tgk di klip bro nih, nampaknya ramai jugak yee cikgu yg muda2 [huhuhu].. bro pon rajin handle / ikut serta pelajar buat kawad kaki..

::: insya-Allah, suatu hari nanti cikgu pon ada peluang melawat tmpt2 yg saya pergi spt di blog saya itu.. saya keluar jejalan pon atas urusan kerja kebykannya. sambil bertugas, sambil makan angin.. cuma di area johor tuh, mmg byk gambar2 ketika tgh santai / cuti hujung minggu.

~ terima kasih sekali lagi.. semoga bro terus berkarya dgn klip video & gambar2 utk tatapan pembaca blog bro.. salam.. :)

Areef said...

salam ukhwah kembali zul...

search ttg senibong tu yg bawak ke blog awak tu... anyway, rabu malam baru ni gi makan ngan kawan2 sekola kat situ.

taklah rajin sgt wat video tu... yg simple2 jer... cikgu sanisah tu suaminy bekerja di spore sampai bln 8 ni, pastuh baru balik ke ganu...

ramai gak yg muda... tp yg solo tak ramai, naper? ada yg berkenan ker?

ikut team kawad kaki tu, sbb ada adik saya dalam team tu... so, kenalah bagai support...

tulah, nama je org johor, tapi tak explore lagi negeri sendiri, hehehe...

tq atas doa yg last tu... ntahla, sejak kebelakangan ni jarang sekali update blog, bukan sbb bz tapi malas, sibuk layan FB, hehehe...

wsalam...