CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly

Assalamu 'alaikum dan salam sejahtera.

Salam ukhwah dan salam persahabatan buat anda semua. Moga ukhwah dan persahabatan kita akan sentiasa segar, mekar dan terus mewangi. Cewah!!! Jiwang lak, hehehe...

Entri ni khusus untuk contest kat bawah ni.


Contest ni dianjurkan oleh E.d.Y. Hadiahnya best tau! Nak tahu apa hadiahnya? Boleh klik di sini.

So, check it out apakah tugasan yang perlu diselesaikan untuk menyertai contest ini.

1. Jadi follower blog ini. (done)
2. Copy banner contest, paste pada entry contest anda dan linkkan terus ke entry contest ini. (done)
3. Buat entry dengan tajuk "CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly". (done)
4. Upload SATU sahaja gambar convocation anda yang terbaik. (done)

ATAU

Untuk mereka yang belum convo/tiada gambar convo...
Buat ucapan tahniah convocation paling unik untuk tuan punya blog/kawan anda (tidak melebihi 30 patah perkataan).
(pilih salah satu, kalau nak buat dua2 pun boleh, tapi mesti dalam entry berasingan). (saya pilih kategori gambar convocation sahaja)
5. Tinggalkan link entry anda pada bahagian comment entry ini. (done)
6. Tag seorang atau lebih rakan blogger lain (makin ramai kene tag, makin cerah peluang nak menang). (ok saya nak tag Cikgu Mia dan Cikgu Iman)

Tarikh tutup penyertaan : 11.59 PM (31/10/10)

Ok, jom check gambar convocation yang saya pertaruhkan untuk contest ni.


Gambar ni dipotretkan pada 13 Disember 2007, seusai Majlis Konvokesyen Kursus Perguruan Lepas Ijazah Sekolah Rendah Mode Latihan Perguruan Berasaskan Sekolah j-QAF Ambilan Januari 2006 di Institut Perguruan Bahasa-Bahasa Antarabangsa, Kuala Lumpur.

Gambar ni dipotretkan menggunakan compact camera Hitachi yang kini sudah lenyap dari pandangan mata kerana telah dilarikan perompak yang memasuki rumah saya pada tahun lepas, huhuhu...

Ok, wish me all the best ya!
Share on Google Plus

5 comments:

E.d.Y said...

thanks sudi join contest ni..tunggu keputusannya nnt...good luck..:)

E.d.Y said...

jap2..macam kenal...semekas kan??

Areef said...

u r welcome...

mmg teringin nak menang, hehehe...

ye ke kenal? hehehe... yes i am, proud to be smkasian!

butterflyana said...

GOOD LUCK!

Areef said...

Areef to butterflyana...

tq... u too!