Blog Pilihan Malaysia 2010

Berikut adalah pencalonan saya untuk Blog Pilihan Malaysia 2010 :

Blog Personal Lelaki Pilihan - http://pembawarotan.blogspot.com/ (Cikgu Imanshah)
Blog Personal Suami Pilihan - http://insan-marhaen.blogspot.com/ (Bro IM)
Blog Personal Wanita Pilihan - http://mia-ina.blogspot.com/ (Cikgu Mia)
Blog Personal Isteri Pilihan - http://keluargakusayang.blogspot.com/ (Kak Chik)
Blog Tutorial Pilihan - http://tiffinbiru.blogspot.com/ (Bro Cik Mat Gebu)
Blog Lawak Pilihan - Tiada pencalonan daripada saya

Nak tahu lebih lanjut?

Klik di sini.
Share on Google Plus

6 comments:

imanshah said...

salam arief

terima kasih, ada juga orang nak calonkan saya...syukran jazilan ya akhi

wsalam cikgu iman...

sama2... blog cikgu iman mmg layak, sy pun selalu baca entri2 kt blog cikgu tu wlu sy tak beri komen...

salam..

cikgu iman pun saya ada vote..
tahniah yer cikgu iman..anda memang layak

cikgu areef--
blog cik mat gebu...sangat gemilang...ada rezeki dan masa lebih..insyallah, saya nak ajak cikgu sekeluarga ke rumah beliau...
selalu kami ke sana hari sabtu...itu pun kalau cikgu free ya..

wsalam,

ha ah moga ada rezeki tuk cikgu iman. sbb sy lihat byk blog yg bagus, tp kurang terkenal. n byk blog yg 'kureng' tp terkenal gak. so, kita nak promosi blog yg kurang terkenal tp bagus ni, cam blog cikgu iman ni...

ha ah sy tgk ramai yg calonkn blog CMG. ooo, in sya allah blh je. lbh2 lg skrg BT dah dekat lalu inas - sengkang je...

eh, sy ni kan tak tau nak panggil apa. nak panggil nama je ke, nak panggil kak ker. sy umur 28. tp nampak tua, hehehe...

cikgu--
pangggil kak ayu jer..

saya sebaya cikgu iman..

to kak ayu,

hah skrg baru selesa sikit... rsnya kita tak byk beza kot... tp lbh selesa bila kita tau nak panggil org tu apa...