Cuba Teka!


Cuba perhatikan betul-betul gambar ni! Apakah makhluk yang turut kelihatan di balik hijau dedaunan?

Nak tau jawapannya?

Just scroll down ur mouse!

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

Jawapannya ialah, di balik hijau dedaunan tu ada seekor ular daun. Saya pun sebenarnya tak pasti betul tak nama ular daun tu. Rakan-rakan saya yang menggelarnya sebegitu. Try gak googled kat internet ni. Tapi, tak jumpa lak maklumat yang spesifik. Sesape yang tahu tentang ular ni bolehlah share ye... Sharing is caring! Tak gitu? Hehehe...

p/s - tak dapat nak merakamkan gambar ular tu dari jarak dekat, sebab ia berada jauh di atas pokok; lensa kamera saya belum cukup power, hehehe...
Share on Google Plus

2 comments:

mulanya IM teka ulat... silap ek...

klu ulat mmg silap IM... klu ulat sure kamera sy tak mampu rakam, sbb ular tu jauh atas pokok...

anyway, tq sudi meneka...

ular tu siap terbang tau! tp masa terbang tu, sy belum sampai kt situ...