Nak Attend Make-Up Class

Saya nak pi attend satu class ni.
Make-up class!
Biar betul? Hehehe...
Actually, bukan make-up muka tu.
Tapi, make-up gambor (sungguh ke'Muor'an), hehehe...

Saya dapat satu tugas ni.
Untuk projek fotografi kelas.
Klik-klik dah selesai.
So, ni nak masuk proses make-up lak.
Tambah logo sekolah, nama kelas and nama guru kelas.
And nak adjust serba sedikit nak bagi cantik lagi.
Bab klik-klik tu saya oklah...
Bab make-up ni yang lemah sikit.
So, kenalah belajar dengan orang yang lebih arif.
Dalam al-Qur'an pun ada menjelaskan.
Mafhumnya berbunyi begini.
"Maka bertanyalah kamu kepada orang yang mengetahui
Jika sekiranya kamu tidak mengetahui"

Jom, sape nak join make-up class ni!
Hehehe...

Antara foto yang bakal di'make-up'kan, hehehe... Foto saya bersama murid-murid Tahun 3 Cemerlang.
Share on Google Plus

6 comments:

cikgu..

salam malam minggu, saya suka dengan bidang fotografer...lagi2 bab edit, make up yang macam cikgu kongsi nie..

harap-harap hasilnya memberangsangkan yer....

setuju sangat hadis tersebut..

belajar dan tanya pada yang amat mengetahui dan memahami....

to Siti Ruhayu...

wsalam... selamat berhujung minggu...

kat wisma ada organise kursus edit gambar, blog, dan beberapa lg sy tak igt... FOC... under cikgu marozan tak silap...

dia ada offer kat sy, tp sy tak berkelapangan, hari ini, esok dan next week... tp dh full house rsny...

tq!

ni mafhum ayat al-qur'an bukan hadith, maaf...

nanti bolehlah kongsikan dengan blogger yang jauh ni. tak dapat duit macam nuffnang, tapi insyaallah,dapat pahala.

to IM,

in sya allah, ilmu yg baik pasti akan dikongsikan. kan ilmu tulah antara harta yg dibawa mati...

tp, sy bkn attend formal class, just mintak tlg kwn buatkan n ajar sikit2...

Mia-Ina said...

lor..ingatkan cikgu areef nk p clas make up ke...dh baca hbs br faham

to cikgu Mia,

hehehe... igt sy nak wat jurusolek sambilan ker? saje je wat gempak sikit... sori...