Award From Kak Ayu Razali


Assalamu 'alaikum; salam sejahtera ke atas kamu
Kita mulakan dengan kalimah yang mulia, kalimah tarhibiyyah
Moga kita semua sentiasa berada di dalam kesejahteraan
Amiin...

Just nak tayang award kat atas ni
TQ kak!
1st time dapat award sepanjang berblogging ni
Ada gak yang sudi yer, hehehe...
I'm so so appreciated it

Sebenarnya, award ni dah berantai-rantai
Saya pun tak sure dari mana datang asalnya award ni
Maybe dari blog yang 'url'nya tertera pada award tu kot
Share on Google Plus

4 comments:

IM dah lama tak dapat award

terima kasih cikgu sudi ambil award ini

kak ayu kalau dapat award rasa dihargai dan rapat dengan penerima..lagi2 bila fikir siapa yang berhak dapat award selanjutnya..dialah yang paling dekat sepanjang berblog...


salam Ma`al Hijrah

To IM,

alahai sedihnya mendengarnya... Takpe, IM. Award tu tak penting. Yg penting award dr Allah SWT lantaran ikhlasnya kita dlm menulis, menyampaikan ilmu2 Allah, yg in sya Allah akan menjd mata rantai yg akan dibawa ke alam sana...

to Kak Ayu,

sama2... mestilah sy akan ambil award ni, bukan sng nak dpt kan? 1st time sy dpt sepanjang berblogging ni...

TQ krn menghargai perkenalan ini. Ukhwah di alam maya, in sya allah akan terjalin ukhwah di alam realiti... alah, pasni mesti nak gi kedai khamis cari kak ayu, serbu... hehehe...

award ni kena tag org lain lak ke? sbb tkde beritahu, so sy tk berani lak nak tag org lain...