Bertemu Blogger Kak Ayu Razali

Assalamu 'alaikum dan selamat sejahtera
Sobahalkhoir; selamat pagi
Moga hidup anda akan sentiasa ceria dan bahagia selalu
Dan moga hari-hari yang kita lalui
Tidak sehari pun kita melupakan Allah SWT
In sya Allah...

Alhamdulillah, hari Rabu yang lepas
Saya telah diizinkan oleh Allah SWT
Bertemu seorang blogger

Di mana kami berjumpa?
Di Citarasa Rinduanlah
Kat mana Citarasa Rinduan tu?
Kalau nak tau, jom kita terjah blog kak Ayu Razali ni!

Actually, saya bersama seorang rakan having lunch kat situ
Dalam hati sebenarnya rasa segan
Yelah, sebelum ni hanya bertegur sapa di blog
Ni nak berjumpa di alam realiti pulak
Hehehe...

Tengah makan-makan tu
Nampak ada seorang wanita bersama anak perempuannya
Turun daripada kereta
Naik storm tu!
Dalam hati saya mengagak wanita tu mesti kak Ayu Razali
Tapi masih segan nak tegur

Then, dah siap makan nak pi bayar
Masa tulah kak Ayu Razali ni tegur saya
Terus hilang rasa segan, hehehe...
Peramah gak orangnya

Lepas ni bolehlah gi makan lagi
Kat Citarasa Rinduan ni
Tanpa rasa segan-silu lagi
Hehehe...

Actually, Citarasa Rinduan ni
Dekat je ngan sekolah tempat saya bertugas
Adalah beberapa kali saya makan di sini
Tapi, masa tu tak kenal lagi kak Ayu Razali ni

Tulah kan, sekarang ni blogger tumbuh bak cendawan
Ntah-ntah jiran sebelah rumah seorang blogger pun
Maybe kita tak tahu
Hehehe...

Ok, jom kita baca pulak apa yang kak Ayu Razali tulis
Tentang pertemuan yang tak disengajakan ni
Kalau nak baca, boleh klik di sini
Share on Google Plus

8 comments:

tentu ayu, blogger ni ya..

salam..
terharunya kak ayu baca entry ini..
tapikan, sebenarnya kak ayu terkilan tak dapat bual panjang..

jangan risau kak ayu nie memang didalam alam maya dan reality jenis yang peramah...

mungkin dah serasi dgn cara kak ayu...semua orang adalah sahabat, kecil tua semuanya teman...


insyallah,satu hari nak bawa cikgu jumpa cik mat gebu.
doakan yer

to IM,

ha ah kak ayu ni bloggerla... rsnya IM pun kenal kot...

wsalam kak ayu,

meh saya bg tisu lap air mata tu, hehehe... tulah, in sya allah lain kali jupe leh berbual panjang...

bagusla kak, bergaul dgn sume org, lain org lain pengalaman yg blh dikongsi bersama...

in sya allah, teringin gak nak gi rmg CMG tu... amiin...

best kan bila jumpa blogger.. :D

to mimie,

ha ah, mmg bestla... yela, biasa bertegur sapa di alam maya, bila jupe di alam realiti pasti lbh byk yg ingin dibualkan...

Yong Zahura said...

@Areef

Hehe.. at least segan2 gak nak tegur.

saya main terjah je. wahahaha..

teruk betul. tapi kalau tak terjah, tak berkenalan pulak, kan? hehe..

@Yong Zahura

kita lelakilah... mesti segan nak tegur wife org, hehehe...