Gojesh in Orange Contest

Saya nak join
Gojesh in Orange Contest
Sesaje suka-suka
Just for fun!
Hehehe...

Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang contest ni
Just click banner kat bawah ni yer


Ok, ni gambar penyertaan saya
Gorgeus in orange
Taraaa...



Kedua-dua gambar di atas ni dirakamkan pada 17 Mei 2010 yang lalu
Sewaktu berlangsungnya aktiviti explorace
Sempena Sambutan Hari Guru Peringkat SK LKTP Sungai Sayong, Kulai, Johor
Di manakah gerangannya saya?
Yang paling 'comel' (yang paling 'sihat') dalam gambar tu
Yang pakai selipar tu
Itulah saya!
Gorgeus tak?
Hehehe...

Actually, my favourite colour is green

Ok, lastly nak tag insan-insan istimewa kat bawah ni :


Saya tak kenal rapat dengan ramai blogger, so saya main agak-agak je
Sorry guys, if u feel not comfortable to be tagging
Share on Google Plus

8 comments:

FareedSairi said...

Wassalam,

terima kasih bang. teringin gak nak join contest. tp tak cukup tgn. jemput ke http://bloglarian.blogspot.com

ni komuniti blogger yang saya anjurkan. jemput tgk :)

Fareed...

Takpe, if berkelapangan bolehlah join. sy pun sesaje suka2...

wah, skrg bz yer... blog makin mantap... siap mencetuskan fenomena baru dlm dunia blog lg... tahniah! keep it up bro...

in sya allah, mmg dah berkunjung pun ke situ... tahniah sekali lagi!

cikgu,terima aksih tag saya,,,,

nak tahu tak???

kak ayu tak suka warna oren..sungguh.tiada warna oren dalam pakaian mahupun apa-apa barangan.

bukan tak sudi join, tiada apa yang boleh dirakamkan..

maaf yer cikgu...

to kak ayu,

sy tak rapat dgn ramai blogger... so, bila bab tag2 ni tu yg main tag je sesape... hehehe... takutla nak tag org sembarang je kan?

takpe kak, no hallah...

kak, org felda sg sayong kena ada tau baju warna oren, tu kan warna tema felda sg sayong, hehehe... skss pun byk warna oren skrg...

kebetulan baju skss tu warna oren...

syifa said...

sy kena tag ni maksudnye sy kena cari gmbr berbaju oren utk didisplay la kn?ke sy x phm pertandingan ni?sila terang~

tp kalau betul mcm tu..sy kna struggle cari gmbr berbaju oren ni...mcm x de je~~ esok sy bagi wafiy pakai baju oren then ambik gmbr dia la..

sori syifak, sy just tag je, awak tak nak join pun takpe...

ha ah, gambar awak dlm orange attire...

takleh, org lain...

dlm contest tu, kena tag org lain, so sy tertag awak, hehehe...

awak tk nak join pun takpe...

tp klu nak join pun ok jer...

suka2 jer...

amik gambar awak n wafi leh, dua2 pakai oren, bru lg gorgeus, hehehe...

UmiDAnisH said...

psssstt: tak payah la letak full name, letak la nama samaran, bukan nak glemour tp tanak org tahu siapakah ambe..hihh

tQ sebab sudi invite me, insyaallah kalau berkesempatan i join k

Assalamualaikum..

wsalam umidanish,

ok, hamba yg menurut perintah, hehehe...

joinla, saje je suka2... rs umidanish ni mmg rajin join contest kan?