Bloggers Gathering @ Teratak Cik Mat Gebu

Assalamu 'alaikum dan salam sejahtera
Selamat berhujung minggu!

Alhamdulillah, hari ini saya telah diizinkan oleh Allah SWT
Untuk turut serta di dalam satu bloggers gathering
@ Teratak Cik Mat Gebu
Sempena hari kelahiran beliau yang jatuhnya pada hari ini
Actually, as Kak Ayu Razali said, it' s a surprise!

Happy sangat sebab dapat join bloggers gathering ni
Actually, kiteorang sampai pada waktu tengahari
And petangnya ada 12 orang blogger lagi
Yang dijadualkan akan turut mencemar duli
Ke teratak Cik Mat Gebu ni, hehehe...
Meriah sungguh kan?

Ok, let's photos do the talking!


On the way
Kami
Kak Ayu Razali with her family
Kak Siti Zaleha with her daughter (also a blogger)
Me and my family




Hidangan yang cukup menyelarakan!
Tak jeles ke tengok pinggan mangkuk Cik Mat Gebu tu?


Mee Bandung
Air tangan Kak Ayu Razali
Sedaplah Kak!
Bolehlah nanti pi pekena lagi kat Citarasa Rinduan


Delicious!!!
Adik saya makan ni banyak kali
Saya 2 kali jer, hehehe...


Sedang khusyuk mendengar Cik Mat Gebu berceloteh
Nampak tak apa yang istimewa dalam gambar ni?
Tiffin Biru
It's there!



Duta Tiffin Biru
Hehehe...

Lastly, ditampilkan buat anda semua...
Cik Mat Gebu!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Taraaa...
Cik Mat Gebu tarak
Tiffin Biru ada, hehehe...
As promised to Cik Mat Gebu
Jangan berani-berani nak publish gambar beliau yer
Baiklah tuanku, hamba yang menurut perintah, hehehe...

TQ to Kak Ayu Razali yang sudi invite saya to join the gathering
And TQVM to Cik Mat Gebu and his family, Mak Yah and Bak
Yang melayan kami dengan baik sekali
Peramah sungguh dorang satu family ni tau
Ada masa, in sya Allah kami datang lagi
Share on Google Plus

14 comments:

salam...
sama-sama....
sangat bestkan edisi gathering a.k.a surprise ini...

kak kan, lihat gambar di sini.. Ya Ampun, kamu memang boleh pergi jauh di dunia photografie..cun-cun..meleleq air liur nie...(serius tau...)

bab makanan tu....
memang tak dinafikan sangatlah sedap makanan yang cik mat masakkan untuk kita..

mee bandung?
boleh ajer...mailah makan di citarasa rinduan dengan ibu, adik. family kamu...

maaf andai ada terkurang/terlebih gathering ini...hanya ini yang mampu kak lakukan untuk blogger yang sudi join bersama kak ayu...

Lelord said...

bestnya dapat ke sana kan..oh ayu mee bandung tuuuu

CT said...

Salam

Seronoklah join edisi smlm..insyallah ada masa kita join lagi ya

Ummi said...

Salam singgah...waaaah feengggssaaann tengok masakan Mat, rasa nak pi terjah lagi la ke Sedenak..adeeeiii...Sonok la eh, dekat dgn Sedenak, leh selalu2 terjah kalau camni..hehe

Mat Gebu said...

salam cikgu, hehe terima kasih hadiah anda tu..dan mintak maaf jika ada yang terkurang yeaa...

wsalam kak ayu,

mmg bestlah kak, lain kali ajak sy lg yer, hehehe...

kak, gambar2 tu cun2, bkn sbb sy yg pandai amik gambar, tp sbb kamera sy yg 'canggih sikit' tu...

in sya allah, nanti nk bw family gi mkn kat citarasa rinduan, kasi mee bandung kaw2 tau, hahaha...

alah kak, ok jer sume... biasala klu manusia mmg ada terkurang terlebih...

to lelord,

mmg best tau! ooo gelaran tuk kak ayu, 'kak ayu mee bandung' hehehe...

w'salam kak CT...

alhamdulillah, mmg seronok, tp tak sempat nak kenal lebih akak n CMG...

in sya allah lain kali kite join lg... tp klu ada org sudi nak ajaklah, hihihi...

w'salam kak ummi,

tq sudi singgah ke blog sy... klu gitu kak ummi kena pindah sedenaklah, leh jupe cik mat hari2, hehehe...

w'salam CMG,

sama2, harap cik mat suka hadiah tu... ala, takyahlah mintak2 maap, sume ok, sy yg patut mintak maap takut menyusahkan cik mat jer...

salam...wah jelousnya kamu dan rombongan dapat menikmati hidangan dari chef fofolur tu..

untungnya akak tak berpeluang lagi.

wsalam kak,

jgn jeles kak, hehehe... mehla dtg johor, leh jupe akak sekali...

sy lak jeles tgk org dpt rasa cookies akak, bilalah sy plak dpt rasa, hehehe... ngences je, hehehe...

afsal_8281 said...

salam cikgu areef

wah bestnye dpt join gath kt umah che mat gebu eh... mmg gebu gebu kelat gitu dia hehehe ampunnn

selalu lepak kt blog dia cari resepi... tingin nak suruh dia promote blog kita lak...tp blog kita cam ampeh je... hi3X

to afsal,

w'salam...

ha ah best tau, hehehe...

jgn lah ckp camtuh, kita kena bangga ngan blog kite sendiri... sentiasa berusaha utk membuat yg terbaik...