Contest : My Camera Contest


Assalamu 'alaikum dan salam sejahtera
Selamat malam dan selamat beristirehat
Apa khabar semua?
Harap semuanya sihatlah yer...
Saya ni pulak yang tak sihat
Sakit apa?
Sakit demam contest, hehehe...

Lagi-lagi join contest kan!
Pernah menang ke?
Tak pun, hehehe...
Takpelah, just to be supportive
Menang kalah tu belakang kiralah...

Actually, this is the latest contest that i've joined
For further information, just click banner kat atas tu yer

Ok, no more chit-chat
Just look and see
That picture below
Myself with my gorgeous Nikon Ds3000, hehehe...


Gambar ni dirakamkan pada 29 Mei 2010 yang lalu
Ketika percutian ke Pulau Batam, Provinsi Riau, Indonesia
Masa ni kami baru tiba di International Ferry Terminal, Batam Center

Actually, contest ni mensyaratkan
Hanya 3 orang maksimum di dalam satu gambar
Tapi dalam gambar yang saya pertaruhkan ni
Ada 4 orang termasuk saya
So, disebabkan dah takde gambar lain
Then, dah nak siap entry ni baru perasan syarat tu
So, join jelah
Just to make it fun!
Share on Google Plus

6 comments:

NzA said...

gud luck areef....best gak kalu ada mood camni....

toblerone said...

tengs join.. gud luck :D

IMANSHAH said...

salam..gud luck..pasal contest arrief, nanti saya join..6 hb kang tutup, masih ada masa

kak nza,

tq!

to toblerone,

u r welcome... valid ke? kan ada syarat dah disqualified, hehehe...

w'salam cikgu iman,

tq... hopefully cikgu iman akan join...