No Internet Connection...

Assalamu 'alaikum dan salam sejahtera
Selamat pagi, good morning, sobahalkhoir
Apa khabar semua?
Harap semuanya sentiasa berada di dalam keadaan 
Yang sihat dan ceria-ceria selalu

Balik dari sekolah semalam
Berkobar-kobar nak update entri baru
Yelah, contest yang saya anjurkan tu masih berjalan lagi kan
So, kenalah tunjuk komitmen dan performance yang baik
Hehehe...

Tapi, internet connection lak buat hal
Dari balik sekolah semalam sampailah nak pegi sekolah pagi tadi
Still takde connection
Nak call customer service malaslah pulak
Sebab banyak benda nak kena buat bila berurusan dengan customer service ni
Yelah, dorang nak make sure everything is fix and in a good condition kan
Sebab sometime, line dorang sebenarnya yang ada masalah
Macam sebelum ni pernah customer service tu bagitau saya
Tak dapat internet connection sebab kabel bawah tanah kena gigit tikus, hehehe...

Hopefully, hari ni dah oklah internet connection tu...
Harap-harap kabel bawah tanah tu tak kena gigit tikus lagi
Hehehe...
Share on Google Plus

2 comments:

NzA said...

problem gak tu....skrg byk program JPN n PPD on line.....

kak, masalah dah settled... rupa2nya sbb sy lambat byr bill, over due, hehehe... alhamdulillah...