Contest : Kami Pose Comey

Assalamu 'alaikum dan salam sejahtera
Selamat malam semua
Buat apa malam-malam ni?
Dah nak tidur ke?
Awal lagi tu...
Tapi, kalau dah nak pi tidur tu
Pesan saya jangan lupa baca doa sebelum tidur yer!
"Dengan nama Allah Yang Menghidupkan dan Yang Mematikan"

Tengok tajuk entri tu macam nak join contest lagi jer
Memang betullah tu
Sekarang ni kan saya kurang sihat sikit
Tengah sakit demam contest, hehehe...

Actually, saya nak join contest ni :


So, cari punya cari
Terjumpalah saya satu gambar ni
Gambar dengan dengan pose yang paling comey gitu, hehehe..


Ha, inilah gambarnya!
Masa ni kiteorang join jungle trekking
Di Gunung Muntahak, Petri Jaya, Kota Tinggi, Johor
Actually, ada ramai lagi masa ni
Tapi, yang lain tu dah puas mandi
So, tinggallah kiteorang berdua jer
Yang tak puas mandi lagi
Sebabnya, kiteorang belum mandi pagi lagi, hahaha...
Takdelah, gurau jer!

Kenapa yer saya nak join contest ni :

Sebabnya, saya memang suka contest bergambar ni
Suka mengexpose diri kata orang, hehehe...

Lastly, nak tag dorang ni untuk join the contest too :

Adol Ihsan (bukan balas dendam yer, hehehe)

Korang semua pun joinlah sama yer!
Share on Google Plus

8 comments:

IMANSHAH said...

seksi

seksa saya melihatnya

to cikgu imanshah,

ni dugong seksi tau, hehehe...

tapi, jgn risau aurat masih terjaga lagi tu, hehehe...

cikgu iman, join tau!

sy sure cikgu iman mesti lg byk gambar pose comey tu, hehehe..

white rose said...

assalamualaikum...
alhamdulillah, nama sy xde...


syukur sangat2...

to white rose...

w'salam...

eh, klu nak join apa slhnya...

tk semestinya ditag dahulu...

sy saje suka2 join, di samping dpt mempromosikan blog, dpt juga kenal blog2 baru...

kite mmg kena promot blog kite, bkn sbb nak glamer, tp klu blog kita org tak kenal, macamana org nak baca apa yg kita kongsikan...

kan, dah jd sia2 je kan... sdgkan matlamat kita menulis adalah sbg satu mata rantai yg in sya allah akan ditinggalkan apabila kita 'tiada' kelak...

mie said...

tu dia..
kena pose comel..
gud luck!! hehehe

amny.. said...

thanx join..

best of luck k..;DD

follow sini....:)

to amny,

u r welcome...

pilih sy sbg pemenang yer, hehehe...

tq sudi follow blog sy...

to mie,

comey tk kami, hehehe...

tq, amiin...