Dimulakan Dengan BismilLah, Disudahi Dengan AlhamdulilLah

Dimulakan dengan lafaz yang mulia
BismilLahirRahmanirRahim
Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang
Dan disudahi dengan puji-pujian kepada Allah
AlhamdulilLahi Rabbil 'Aalamin
Segala puji ke atas Tuhan Sekalian Alam

Saya dengan ini menutup secara rasmi :
"The Most Memorable Moment Contest"
Pada jam 0900 malam 06 Februari 2011


AlhamdulilLah, sepanjang 2 minggu contest ini dijalankan
Sebanyak 34 penyertaan telah diterima
Unexpected!

Sesungguhnya saya berasa amat berbesar hati
Atas sokongan yang telah diberikan oleh rakan-rakan blogger sekalian
Melalui contest inilah terjalinnya rabithah ukhwah antara kita
Moga selepas ini, kita akan terus lebih mengenali
Atas nama sebuah persahabatan dan persaudaraan
Ukhwah filLah abadan abada...

In sya Allah, saya akan cuba menilai
Setiap penyertaan dengan sebaik-baiknya
Doakan urusan saya ini akan dipermudahkan Allah, amiin...

Share on Google Plus

6 comments:

salam..
cikgu azreef...alhamdullilah...kak rasa terharu atas kelahiran contest ini..

all the best...kami anak-anakmurid menunggu dengan penuh debaran....(ala-ala pertandingan fotografie pulak) hehehehe

w'salam kak ayu,

alhamdulillah, contest ni berjalan dgn baik... tq atas sokongan akak selama ni...

ok, nanti cikgu dh siap tanda kertas peksa, cikgu bg result yer, sape tak tulis, cikgu rotan, hehehe...

white rose said...

assalamualaikum...
maaf, sy tidak dapat menunaikan janji sy...

dengan ke"busy"an yang terlampau...

nanti buat lagi yee...

w'salam WR,

takpe, kita hanya merancang...

dah sebaik2 perancang hanyalah allah swt...

in sya allah...

syifa said...

alahhh..dah habis ke?
sirius nk join..tp last2 minute tu klam kabut sgt ng tesis smpi lupa trus

to syifak,

ha ahlah syifak, tkde rezeki awak nak join... tkpe, in sya allah lain kali, klu sy wat contest lg sy akan invite awak k... hope dipermudahkan allah dlm mnulis tesis tu...