Keputusan Rasmi The Most Memorable Moment Contest

Assalamu 'alaikum dan salam sejahtera
Salam ukhwah fillah abadan abada...

Dengan lafaz yang mulia
BismilLahirRahmanirRahim
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang
Dengan ini saya mengumumkan keputusan rasmi
"The Most Memorable Moment Contest"
lk
Tempat pertama :
lk

Tempat kedua :


Tempat ketiga :


Saguhati :




Tahniah kepada semua pemenang
Kepada yang tidak berjaya
Jangan bersedih dan berputus asa
Anda juga adalah dalam kalangan yang terbaik

Mohon maaf andai keputusan ini
Mengundang rasa kecewa
Dan rasa tidak puas hati
Sesungguhnya, inilah pilihan terbaik saya
Namun, sebagai hamba-Nya yang lemah
Pasti ada kelemahan dan khilaf
Yang tidak dapat saya elakkan
Di dalam membuat keputusan yang cukup sukar ini...

p/s - Ada penyertaan yang disqualified
Kerana tidak memenuhi syarat yang ditetapkan
Mohon maaf...

Kepada semua pemenang
Harap dapat emailkan butiran diri anda
Ke arrijal82@yahoo.com
Ralat : arrijal_82@yahoo.com

Saya juga mencadangkan anda untuk menyertai
Contest di bawah ini
Kerana bagi saya, ramai peserta yang mempunyai nukilan yang baik 
Yang lahir daripada lubuk hati yang ikhlas
Sebagai penzahiran rasa yang cukup mendalam

Share on Google Plus

32 comments:

Azreef..

syukran..syukran............
terima kasih yer jayakan contest ini..kak terharu terpilih antara pemenangnya...

terharu sangat.....

PS: tahniah kepada semua pemenang...

to kak ayu,

u r welcome... actually, terlalu sukar utk sy membuat pilihan...

tahniah ye kak...

tahniah juga buat semua yg sudi join contest ni...

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

Mama Zharfan said...

tq sbb sudi pilih my entry as 2nd prize winner :)
me dh email my details
congrats to all winners too :)

http://suzie284.blogspot.com/2011/02/masih-lagi-rezeki-13-feb-me-won-2nd.html

Mama Zharfan said...
This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.
Syima Emi said...

tq sebab sudi pilih saya sbg slh seorg pemenang. tq tq tq. tahniah juga kepada pemenang lain esp mama zharfan.. mmg rezeki murah je MZ dlm contest montest ni.. hehehe.. nanti saya email details...

heh..heh.. melepas lah pulak!

Alhamdulillah.. sgt2 x percaya menang tempat pertama... tq buat penganjur y btungkus lumus mbuat pemilihan ini..

tahniah juga buat kwn sy suzie mama zharfan & eb ezrin serta semua y memenangi kontest ini :-)

detail dh email

Kakzakie said...

Alahai kakak tak terjumpa pula. Tahniah buat yag berjaya....

pieyaris said...

terima kasih promot banner kiter tuh...syukran jazila...

to syuhada,

alhamdulillah, rezeki mereka...

to mama zharfan,

ok, maklumat diterima... in sya allah, akan segera mengeposkan hadiah tersebut bila berkelapangan nanti, tahniah!

to mardhiyyah,

sori ek, email tu tersilap...

anyway, maklumat diterima, tahniah... klu sy dh pos hadiah tu sy akan inform, in sya allah...

to syima emi,

u r welcome... tahniah, rezeki awak... ooo org murah rezeki ni mmg untung kan... sy tk penah pun mng, hehehe... ok, nnti email ur details ya...

to IM,

takpe, in sya allah lain kali klu sy ada rezeki lbh, leh la organise contest lain, in sya allah sy akan invite IM...

This comment has been removed by the author.

to Kak Zakie,

takpe kak, in sya allah ada rezeki leh join... ye tahniah buat semua...

to pieyaris...

actually, contest awak tu ada sedikit persamaan ngan contest ni, sbb tu sy promote dorang tuk join contest awak tu...

adol ihsan said...

tahniah kpd pemenang2 .. :)

hysman said...

tahniah utk pemenang..

terutama kak ayu,pesal kwn knal die sorg jer dlm list tu..
hehe,,

gewd luck utk contest akan dtg..
insyaAllah saye join..
huhu

Syima Emi said...
This comment has been removed by a blog administrator.

to mama zharfan, mardhiyyah, and syima emi :

personal details yg dihtr tu sy deleted dr komen ni yer, tp sy dh simpan maklumat tu... in sya allah berkelapangan nanti, sy akan segera mengeposkan hadiah tersebut...

white rose said...

assalamualaikum ya ustaz...

tahniah kpd semua pemenang...

salam maulidur rasul...
semoga dengan sempena kelahiran Nabi Muhammad S.A.W, kita umat islam sentiasa bersatu padu diseluruh dunia dan meneruskan perjuangan baginda dalam menegakkan syiar Islam...

eb ezrin2 said...

dlm kesebokan berpindah ke opis baru nih, kalo x sbb rinsukan sahabatku lya tuh (1st winner), eb x tau pn eb mng gaks...

TQ penganjur....

& congrats 2 all winners esp my frenz, lya & mamazharfan.... >_<

assalamualaikum
terharu dengan pemilihan gambar..
setiap gambar ada cerita..

(eh dlm sepital mana leh amek gambar hihihihi)

apapun tahniah sbb penganjuran yang sangat menarik..lain kali saya join pulak eh..

to WR...

w'salam... rezeki mrk kan?

salam maulidurrasul kembali... amiin doanya...

to Eb Ezrin,

tahniah! sori yer, belum sempat nak pos hadiah...

to dr. rodzila,

w'salam... yer, betul!

ooo kt sepital takleh amik gambar yer, tp tula dunia skrg ni dh canggih sgt, kat masjidil haram yg kata tkleh gambar tu pun, org dok posing sana sini...

in sya allah, lain kali leh join...

to adol,

awk jgn sedih lah tk terpilih, blh cuba lain kali yer...

to hysman,

dr contest nilah, kita leh kenal ramai kwn, cuma nak pertahankan perkenalan tulah susah sikit...

in sya allah, lain kali leh join...

NzA said...

tahniah kpd semua pemenang.....