Juara Larian Merentas Desa Kategori Overweight


Actually, pada 12 Februari 2011 yang lalu
Telah dianjurkan Larian Perdana Mahkota
Secara serentak
Melibatkan semua sekolah di Negeri Johor

Sebelum nak lari tu
Kenalah berlatih dulu kan?
So, pada 09 Februari tu
Sekolah saya telah menjalankan sesi latihan
Untuk semua murid yang terlibat

So, mengambil kesempatan tu
Cikgu-cikgunya pun join sama berlari
Termasuklah orang yang dalam gambar kat atas tu

AlhamdulilLah, orang tu
Dapat menamatkan larian dengan jayanya tau
Hehehe...

Kalau join sama masa hari larian
Sure orang tu akan menang
Kategori overweight, hahaha...
Sape ek orang tu?
Ntah, hehehe...
Share on Google Plus

8 comments:

hehehehe..
teringat masa zaman sekolah dulu..
kak ayu juara maratton dan rentas desa..
skrang?? slender

PS: macam ku kenal itu blaground..hehehhe

kak ayu,

wah, hebat tu, hehehe...

ala, buat2 tak kenal je kak backgorund tu, hehehe... nasib sy tak singgah rmh akak mintak air, hahaha...

adol ihsan said...

tahniah pd cikgu .. :)

to adol,

igt betul2x ke, sy main2 jelah, hehehe... ada ke kategori ni pernah dipertandingkan, hehehe....

NzA said...

wah hebat tu..syabas...akak konon2nya jaga garisan penamat..ngelat xmo lari...hi..

to kak Nza,

saje seronok berlari ngan bdk2... tp tkdelah mng kategori tu, hihihi... tp masa hari larian, sy tak lari sekali, sbb kena jaga check point...

NadiRah said...

hahhahah!!
tajuk klakor!!

to nadirah,

hehehe... ni entri syok sendiri je, hehehe...