Bloggers Gathering @ Teratak Cik Mat Gebu

Assalamu 'alaikum dan salam sejahtera
Moga kita semua sentiasa berada
Di bawah lindungan dan kasih sayang-Nya jua
In sya Allah...

Actually, pada 12 Mac 2011 yang lalu
Saya telah dapat menghadirkan diri
Ke bloggers gathering @ teratak Cik Mat Gebu
Tapi, sayangnya ketika saya menulis entri berkenaan dengannya
Saya tidak dapat menyertakan bersama 
Gambar-gambar sekitar bloggers gathering tersebut
Dek terformat sdcard 
Yang mengandungi gambar-gambar tersebut
Tapi, AlhamdulilLah semalam saya dah berjaya recover balik gambar-gambar tu
Hehehe... Suka sangat!

So, saya sharelah gambar-gambar tu yer
Even gathering ni telah lama berlalu
Orang kata
Dah basi ceritanya, hehehe...

Ok, let the pictures do the talking...










Share on Google Plus

8 comments:

azreef.. thanks so much.. sangat2 suka dgn gambar nie..
maklumlah.. bila awak kata ada masalah dgn gambar2 gathering kak ayu dah rasa kempunan sbb tak ambil guna kamera kak sewaktu dgn ben

dan... pic yang 6 jejaka malaya.. kak ayu yang tangkap kan??

YES!!

to kak ayu,

tq kak... ntah, tetiba semalam baru teringat nak cari solution memory card yg kena format tu... alhamdulillah jupe solution... tu yg dpt recover balik gambar ni...

ni dah hilang kempunanlah ni, hehehe...

ha ah... akak yg snap gambar 6 jejaka terhangat malaya tu, hehehe...

hehehe...gambar bodyguard abang ben yang dua orang tu kemain ye..

Mat Gebu said...

Cantik2 gambar...terima kasih juga pada cikgu Areef..

Mia-Ina said...

so sweet to be at this gathering..

tp selalu jd blogger ala maya je.kdg2x jumpa gak..wp x sengaja dgn kwn2x blgger ..sweet memory

to sunah,

jgn memain ngan bodyguard tu, iron lady tau... bodyguard cik sunah pun ada gak, hehehe...

to CMG,

klu ada gambar cik mat, pasti gambar tu lbh cantik... hehehe...

to cikgu mia,

yelah dr alam maya ke alam realiti...

hari tu gi walimah cikgu mia, tk sempat nak amik gambar, tkde kenangan pun, huhuhu...