Promosi Barang Keperluan Rumah Terpakai

Promosi barang keperluan rumah terpakai
Bagi mereka yang tinggal berdekatan Skudai dan Johor Bharu
Jika berminat, sila klik di sini

Barang-barang terpakai ni
Milik sahabat saya Syifak dan Nasrul
Diorang nak jual barang-barang ni
Sebab diorang will be migrate to some places that not sure yet
So, diorang decide tak nak bawak barang-barang ni








Pesanan daripada pemilik barang-barang terpakai ni
Barang yang dijual tidak termasuk model berbaju purple tu yer
Hehehe...
Share on Google Plus

14 comments:

Wah! Saya kat Ampang ni. Kalau dekat boleh gak tengok2.

Semoga laris jualannya ;)

saya nak yang baju purple tu..huhuhu

mesin basuh tu... kak ayu ,macam berminat, dah berapa tahun eik dia gunakan

to shasha catering,

takpe, kos penghantaran ditanggung sendiri, hehehehe...

to sunah,

takleh, tu sy dh cop dulu, hehehe...

to kak ayu,

dorang baru guna dlm setahun lbh... dorang ni member sy kat utm, so lps ni dorang nk balik pahang n ada kemungkinan nak sambung phd.... tu yg tk nak bw barang pindah... klu akak nak, leh sy tanyakan...

tanyakan,
berapa kilo?
harga
dan jenama ya

to kak ayu,

ok, sy tanyakan ye kak...

NzA said...

kalu dok dekat boleh gak g tgk....

to kak nza,

ha ah kak, kwn sy dok skudai...

Yatie said...

Assalamualaikum,
Terima kasih beritahu akak...ada gak brng yg akak berkenan...yg last sekali tu kabinet dapur...kena ambil sendiri ya brng2 tu..kawan Areef tu dok kat mana ya...

w'salam,

akak call je num kat link yg sy bagi tu... die dok dekat je ngan utm, taman mawar ke tk silap namanya...

shopping2u said...

sy kt melaka. xdpt la.. hurm igt nk beli mesin basuh yg secondhand je..sy ni bujang dok ngan kwn2..xmo bli bru..erm.. sy dh follow awk.. follower ke 210..

http://www.my-shopping2u.com/

to shopping2u,

erm, tulah jauh gak... susah lak nak ht kan... tp tryla call, mana tau leh ada cara... washing machine tu jenama LG, harga 350, 6.5kg, fully auto... baru guna setahun lbh...

anyway, tq yer sudi singgah n follow blog sy... salam perkenalan...