Aesya Zealous 2nd Giveaway

I've tagged by sorang adik ni; Cik Chokie yang 'nakal', hihihi...
Sajer nak cabar saya tuk join giveaway kat bawah ni
Sebab katanya kalau saya menang hadiah giveaway tu 
(Hadiah sepertimana yang dipaparkan di dalam banner)
Then, saya tak nak hadiah tu, bolehlah bagi pada die
Banyak cantik! Kalau menang I nak buat barang hantaran tau, hahaha...
Join jelah kan :)


Nak tag orang-orang yang suka hadiah ni :

Share on Google Plus

10 comments:

hahah ! :P antar at chokie ehh.. huhu.. x delah gurau jelah.. hehe bagus2 .. join, ajak ramai2... lau luky . insyaAllah abg areef boleh menang XD tahniah ! sebab sahut cabaran (:

abuhanifah said...

Hmmm... AH tak kena tag? Kurrr.... semangat!

to cik chokie,

pi belajar rajin2, nnti pmr dpt result best bru leh dpt hadiah, hehehe...

to AH,

klu nak join ga or contest tk semestinya kena tag... tk kena tag pun leh join... tkpe, nnti ada ga or contest yg bersesuaian sy akan tag AH yer :)

NzA said...

oooooooooooooo..akak ditag ye..sory la baru smpt jengah..tgh sibuk dik...ok nnti akak cuba terjah blog tu....

huhu (: oky2 bile dapat result baik.. bg ehh ? sahut nih hehe *gurau je*

to kak nza,

sy bru tag mlm td kak, lupalak nak bgtau... tkpe, lapang nnti lehla join...

to cik chokie,

kenalah sahut cabaran tuk dpt result baik dulu, hehehe... bg gula2 sebijik ok tak? hahaha... sebijik tuk 1A, klu 8A dptlah 8 bijik gula2, hahaha...

haha.. suke aty la :P lau leh lau abg areef menang ga ni .. hadiah tuhh bg ehh at chokie XD hehehe..

to cik chokie,

amboi3x, klu cik chokie yg dpt? hehehe...