Contest Anda Bagi Gambar, Prince Bagi RM50!!!


Saya nak join contest
Yang dianjurkan oleh tuan punya header di atas ni
Actually, ada banyak kategori yang dipertandingkan
Untuk kali ni, saya nak join kategori "Gambar Sewaktu Zaman Persekolahan"
Kalau nak tahu lebih lanjut tentang contest ni, just klik header kat atas ni yer...


13 tahun yang lalu
Ketika ni saya berada di dalam tingkatan 5
Gambar di atas ni dirakamkan di bilik studi asrama
Yelah, orang nak peksa besar
Kenalah rajin studi ye tak? Hihihi...

AlhamdulilLah, insan-insan di dalam gambar di atas ni
Semuanya kini sedang bahagia dengan kehidupan masing-masing
Moga akan terus sukses! Amiin...

p/s - Saya yang pakai baju melayu hijau siap berkopiah tu
Alim tak? Kurus tak? Hensem tak?
Hahaha...

Jom ramai-ramai join contest ni!
Share on Google Plus

21 comments:

amiraliyana said...

hehe. goodluck ! nak masuk jugak laa..

amiraliyana said...

hehe. goodluck ! nak masuk jugak laa..

to amiraliyana,

jomlah join sekali...

Abu Hanifah said...

Kalau ada foto yang fotogenik, AH akan join. Cari dulu!

hi there i have just followed your blog and i hope you can follow me back..i like your blog...i will be waiting you in my blog..cheers

NzA said...

gud luck...ensomnya adik akak sorg nie...baik je muka.

ala.. awat tak suruh kami teka..
kak mmg agak awak berbaju melayu hijau

ehem!!
kak perasan kelibat awak di majlis kawin lan..

to AH,

jomlah... sbnrny masuk contest or ga ni bkn nk mng sgt, tp nk promosikan blog... tp mengharap gaklah nk mng, hehehe...

to andrik mcvean,

tq 4 visiting my blog... sure, i'll be follow u back... :)

to kak nza,

tq kak... alamak, kembang b*nt*t, hehehe... ala kak, jgn pandang luaran je, hehehe...

to kak ayu,

tkpe, nnti sy upload gambar sy ms tadika... akak teka ek, hehehe...

sy nmpk umai jer, tk nampak lak akak...

spm thun 99 ker.. lor..

logorithm said...

Good luck! I pon join jugak:

Entri terbaru:  Gambar Dulu-Dulu...

to life,

iyer... nape sy nampak tua yer, hehehe...

to logorithm...

tq, good luck to u too...

kalau x der peralihan and spm 99 and this yr 29th yOld. Saya mcm tak percaya...sbb sy lagi tua drp awk...ahahaha..siyes!

all the best

to life,

ha ah thn ni sy 29... hehehe... tp sy ni mmg nampak tua sikit, ramai yg ckp camtuh, hehehe...

to aku dan sesuatu,

tqvm...

ame elms ! said...

hello there ! ame singgah sini dari Senarai Peserta Yang Join Contest RM50 ya anjuran prince91.com . ;)

wahh , gambar gambar yang penuh bermakna ya ! nice one ohh . and good luck ya ! wish you all the best ! :0

have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

to ame,

tq sudi singgah... mmg sgt bermakna, kenangan bersm kwn2, :)

tqvm...