Dapat Surat Cantik Berpassword

Petang tadi saya ada meeting di PPD Kulaijaya
Balik-balik ke kereta tengok ada surat diselitkan di wiper
Erm, cantiklah surat tu
Pink color siap ada bunga-bunga cinta! Hihihi
Yang tak tahan tu siap nak bagi kita password lagi
Excited gak nak bukak ni
Yelah, mana tau dapat password nak pecahkan kod rahsia mana-mana bank ke, hehehe...
So, bukak jelah...


Nak tahu ke apa isi surat tu?
Please scroll down your mouse ya!













Taraaa...
Memang passwordlah sangat kan, hehehe...
"Kami bukan along, kami cuma nak tolong"
(Ops, tagline tak berkaitan yer, hehehe...)
Share on Google Plus

17 comments:

hehehehe

kak pernah dapat....
gelak jahat gitu..
hehehhe

TOLONG!!!!!!!!

to kak ayu,

oo kak penah dpt ek? suspen je kan...

Tak sesuai they all buat camtu...

TYNTHA LANA said...

hurmm, kalau da nk nipu, memacam cara depa buat,hehe

to shasha n tyntha,

tula, mcm2 cara modus operandi skrg ni... mula2 sy igtkan surat tu cam surat gores n menang...

tak pernah dapat....hihi.,...
tulisan merah tue..bahaya.....ngee~~

to nadiah,

sy pun bru 1st time dpt... curious gak igtkan surat apa kan... hehehe...

baik2.. dia followwwwwwwww tuh.. huhu

p@kcikLie said...

erk..blm penah lg..tektik baru agaknya..harus berhati2...mereka bukan nak tolong..haha.

NzA said...

hu.hu.hu....surat xdiundang tu....

@Sari Yusa Ibrahim ish, takut jer... hehehe... kdg2 tk perasan ada kertas kat wiper, pastuh ujan pasang wiper abis terbang ntah kertas apa2 yg diltkkan, hehehe...

@p@kcikLie tulah pasal... janji manis jer...

@NzA tulah kak... igt cantik2 surat apa... hehehe...

abuhanifah said...

Buat ngabih bogheh jo..

to AH,

harap2 dijauhkanlah yer... mudah2han yg sempit akan menjadi luas n mudah dgn kasih n syg-Nya...

tiefazatie said...

adeh...kena dijauhkan nie..along mo potong nie..haha

to ifa...

minta2lah dijauhkan... seram, hehehe... moga2 hidup kita selalu dilimpahkan dgn rezeki n nikmat...