Meh Saya Kongsikan

Sape suka wajah baru blog saya ni sila angkat kaki
Hehehe...
Rasanya hampir 3 tahun saya berblog
Inilah blog makeover terbaik yang pernah saya hasilkan
Ceh, "masuk bakul angkat sendiri" pulak, hehehe...
Then, actually nilah kali pertama blog saya ada header sendiri
Sebelum ni, just guna default header jer

Actually, untuk makeover kali ni
Saya banyak merujuk kepada tutorial yang disediakan oleh blogger-blogger lain
Just google jer!

Meh saya kongsikan senarai tutorial yang menjadi rujukan saya tu :


Ni jelah kot
Lain-lain tu diperoleh hasil
 Hampir 3 tahun pengalaman berblog
Cewah, macam pakar blog jer kan, hehehe...
Share on Google Plus

24 comments:

mmg bekenan dgn blog kamu yang terbaru nie..

nice,, tahniah cikgu

3 thun blogging.. tahniah!..

Abu Hanifah said...

teringin nak cipta header sendiri..

kak ina kl said...

wah tahniah..ada perubahan..akak pun dah berubah wajah..ada insan yang sudi menolong akak. terima kasih buat beliau.

masa sekolah agama comel gak ek

NzA said...

mmg brseri2...TQ 4 sharing.....

kayrul-shah said...

dah 3 tahun blogging..lamanya..

tapi tulisan warna hijau tue sakit mata la plak nak baca..jgn marah ye

to kak ayu,

tq... ntahla smpi bile leh bertahan, nak raya ni kena cat bru lg ni, hehehe...

to life,

belum cukup 3 thn lg, hampirlah... semakin lm, semakin byk yg tk tahu...

to AH,

cubalah... klu tk pun leh cuba mn2 blogger yg ada wat perkhidmatan ni...

to kak ina,

sesekali mood terajin dtg kak... wah, blog akak selalu gak bertukar wajah kan...

comel, malu i, hehehe...

to kak nza,

blog akak pun apa kurangnya... skrg ni mmg sng nak touch up blog sbb ramai blogger yg wat tutorial...

to kayrul,

belum cukup 3 thn lg, ala ada blogger yg lg lama lg...

tulah, mmg perasan gakla... tp minat kombinasi hijau putih, hehehe... tp nnti rs mmg nak tukar gak, tk marah pun :)

banner atas tu =)

tiefazatie said...

smart la cikgu..tahniah!

alif ismail said...

fuh areef... mmg gempak lah anjakan nih..

part header alif paling suka..

cama nak wat gambar ade objek gerak2 cam tu ek???

eqbalzack said...

salam..
menarik blog ni. color very soft...sedap mata memandang..
abg eq singgah sini dr blog fahmi mahat...

PCL said...

ok cool je blog awak..

to hikmah,

suka ke? :)

to ifa,

tq :)

to alif,

sesekali wat makeover, hehehe...

banner tu sy guna khidmat http://fahmimahat.blogspot.com

to abg eq,

w'salam... tq... hehehe... n tq sudi singgah sini...

to PCL,

tq... kenala dtg sini klu nak chill, hehehe...

Ckoon said...

3 tahun berblogging itu lama betul, Tahniah bro Areef. Cantik sungguh wajah blog bro.

Kat header tu macam filem, canggih betul saya tengok

to ckoon,

hampir 3 thn, tp tkleh dpt gelaran tegar lg sbb on of jer...

tq atas pujian tu... header tu yg wat fahmimahat.blogspot.com