41 Patah Perkataan Seminit

Berkali-kali saya mencuba
Hanya 41 patah perkataan sahaja yang mampu ditaip
Dalam masa seminit
Ni baru perkataan Bahasa Malaysia
Kalau Bahasa Inggeris? Bahasa Arab?
Hehehe...
Jom uji kepantasan anda pula!
Anda pantas jika mampu menaip 70 perkataan seminit

Klik di sini untuk uji kepantasan anda...
Share on Google Plus

8 comments:

Kamu menaip 268 aksara seminit
you mendapat 41 perkataan betul dan
kamu mendapat 1 perkataan salah

Kalau laporan ini hantar kat boss, boss akan reject dan suruh re-type dan re-print semua itu semula...

NzA said...

hebat tu...cuba tnya akak, agaknya adalh dlm 10 patah je kot...hi..

Sunah Sakura said...

Kamu menaip 349 aksara seminit
you mendapat 55 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah

wee~~ nak wat selalu lah.. hehehe

to niena,

wah, awak lbh dr sy 1 perkataan :)

to IM,

utk kerja mesti kena double checkkan, silap2 report yg dh siap kena wat semula, huhuhu...

to kak nza,

tk cuba tk tau, akak mesti lg hebat, sbb akak kan rajin update blog, mesti byk menaip, hehehe...

to sunah,

wah, sikit lg tu nak 70 perkataan satu minit... patutlah cik sunah kita selalu wat entri panjang2, hehehe...