Kurang Saham...


Masa dok buat ujikaji taufufa express tu
Ntah camana jari tu leh terkena periuk panas lak
Buat biasa jelah...
Tengok-tengok pagi tadi dah menggelembung lak bahagian yang melecur tu
Abis, kuranglah saham! Hahaha...

Biasanya, kalau melecur sikit-sikit tu
Saya akan sapu ubat gigi je
Tapi, masa terkena periuk panas semalam tu
Tak teringat lak nak sapu ubat gigi tu
Kalau anda pula bagaimana?
Ada petua lain yang mahu dikongsikan?
Share on Google Plus

7 comments:

Sunah Sakura said...

kitorang pun kecik2, mak suh sapu ubat gigi..ni da besar biar aje...:D

NzA said...

naik saham apa...berebut2 anak2 dara nk wat calon suami tu....bakal suami mithali.....he..

patutnya masa kena kena alirkan air paip sampai hilang rasa panas...baru xkluar gelembung tu...

to sunah,

sama ek petua kita... multipurpose gak ubat gg ni ek, hehehe...

to kak nza,

alamak, lps ni kena melecur byk2la, bru saham makin naik ek, ahaks...

smlm sy igt sikit jer, tu yg biarkn jer... ooo blg try petua akak ni klu kena lg...

Minyak gamat..
kat kedai kak ayu buat gitu..
cikgu,,
rasanya saham kamu takka jatuh lah...

makin naik adalah..
adik kak nie rajin di dapur..
sure berduyun2 nak pilih kamu buat menantu

to kak ayu,

ha ah minyak gamat mmg serba guna...

tkde mknany kak... sy ni dok melangut kat blog masak2, sesekali teringin nak cuba yg mudah2 jer... jgn hrp sy ni rajin ke dapur, mmg rajin tp rajin makan, hehehe...

Salam. Maaf saya nak tanya lepas jadi macam tu apa solution dia? Nanti gelembung tu akan pecah sendiri ke?