Ighfir Dzunubi (Ampunkan Dosa-Dosaku)


"Taubat Seorang Hamba"
Nyanyian asal Hafiz Hamidun dan Irsyadee
Share on Google Plus

8 comments:

Lagu-lagu begini tidak pula di siarkan selalu di tv, yer..

Sunah Sakura said...

suka lagu ni... menginsafkan...

NzA said...

knapa la lagu2 yg indah n syahdu camni xdisiarkan kt TV or radio.....hairan????

dik nnti tgk ni ye
http://4fn1mn.blogspot.com/2011/07/sila-semak-senarai-top-5.html

cikgu
pernah dengar ttg isi hangat, artis rock yang kata lagu2 ketuhanan juga adalah unsur maksiat??

macam2 depa nie kan?
sebenarnya, cara berdawah pelbagai.
jgn lah kita terlalu tabsub udahlah..
kan....

to IM,

tulah kan, klu ada pun dlm slot2 tertentu, klu kat astro tu kat OASIS tu...

to sunah,

actually, sy dgr lagu ni dlm keta ms nak gi solat jumaat, balik tu terus cari... mmg menginsafkan...

to kak nza,

biasalah kak, stesen radio n tv ni double standard kat lagu2 nasyid ni... ok, check it out, hehehe...

to kak ayu,

yg penting diri kita kak... klu kita tk mengambil iktibar, mmg ia jd menglalaikan...

biasalah, benda yg baik ni org sukar nk terima...