Jom Breakfast!

Jom breakfast!
AlhamdulilLah, pagi ni saya breakfast
Ari tu memang ada tengok kat blog Cikgu Mia-Ina tu
Nampak macam senang je, tu yang pagi ni dok cuba, hehehe...
AlhamdulilLah, hasilnya memang best!
Masuk bakul angkat sendirilah kan, hahaha...



Share on Google Plus

18 comments:

alif ismail said...

perh sedapnye...

alif bekpes roti sapu mentega je...

huhu

Mia-Ina said...

fulamak..menjadi la....tahniah ..tahniah...bgs sape dpt cikgu ni..boleh msk lak tue..mcm suami mia jugak...terror lbh msk dr isteri

to alif,

alahai sianny... alif dok ngan family ke dok rmh bujang...

sy ni dok ngan family, sbb tu sesekali adalah gak cuba2 msk tu, hehehe...

klu dok rmh bujang dulu, selalu makan angin jer, hahaha...

to cikgu mia,

hehehe... tp, bab letak garam, n tanya lada tu dh masak belum sy serah kat mak sy, sy tk pandai, hehehe... tp, bestlah cikgu, mcm mee udang kan?

Elih Japahar said...

pedih terus perut ni...sedapnya! nyumm2...

alif ismail said...

alif dok umah bujang ja...

orait bro, hati2 balik kg jenguk nenek... nanti bawakn ole2 ye..huhu

Waa... Areef ni macam anak IM ( Along ). Pandai memasak. Bab sedap tak sedap tu no 2...he..he..

padlie said...

Tengok rupa pun dah tau sedap..

p/s sy shah PERMIUM. Ingat?

Sunah Sakura said...

nampak sedapppppppppppppp!

Mat Gebu said...

Terpengggsaaannnnn >_<

NzA said...

xtahan tgk...bak sini sikit....

to elih japahar,

jemput makan, hehehe :)

to alif,

erm, patutlah... klu dok rmh bujang ni biasany mmg ala kadar jer, selalunya mkn angin jer...

ole2 entri bru ek... tunggu... hehehe...

to IM,

statement pandai masak tu tk boleh terima lg... sy cuba2 jer, tu pun ikut step by step yg diberi... nk ltk garam pun tk pandai, hehehe...

to padlie,

mmg sedap, cuba sekali pasti nak lg...

la, syah rupanya, mestilah ingat :)

to sunah,

memang sedap, cubalah! :)

to cik mat,

jgnlah pengsan, nnti tk dpt jamu mata kat tiffinbiru, hehehe...

to kak nza,

erm, sedap... jgn jeles, hehehe... nnti sy poskan ek, hahaha...