Doa Ziarah Hari Raya 'Aidilfitri

Sesiapa yang berhajat untuk mendapatkan doa ini
Dalam bentuk Microsoft Word
Boleh beritahu saya yer
In sya Allah, saya akan emailkan...

48 comments :

bloggerboy said...

as salam saudaraku. teringin rasanya utk mendapatkan doa ini dlm M Words. harap pihak tuan dpt emailkan ke wan.blues2@gmail.com. terima kasih tuan. selamat menyambut aidilfitri..

Areef Ibn Naim said...

to bloggerboy,

w'salam... ok, nnti klu sy dh emailkan sy bgtau... selamat kembali :)

mohamad redzuan said...

assalamualaikum. boleh tolong emelkan the_blink2@yahoo.com
terima kasih. salam syawal~

Areef Ibn Naim said...

to mohamad redzuan,

ok, sy emailkan yer... salam syawal kembali :)

Baiti Jannati said...

salam... saya berhajat utk dapatkan doa ziarah hari raya dalam format microsoft word... harap dapat di emailkan pada saya :

Areef Ibn Naim said...

to baiti jannati,

w'salam... in sya allah, boleh... tp apa alamat emailny yer...

No Use Off said...

Assalam..saudar sy berminat dengan doa ini..tolong emailakan: emnouseoff@yahoo.com.my t.kasih banyak

Areef Ibn Naim said...

to no use off,

w'salam... ok, sy emailkan yer :) mg memberi kebaikan buat semua...

nazri said...

pls send the doa to nazridec85@yahoo.com.my (urgent nak guna esok) tq vry much

Areef Ibn Naim said...

to nazri,

sy dh emailkan :)

Ipin said...

Saya pun nak jugak,, esok nak guna

arief84@gmail.com

TQ

Areef Ibn Naim said...

to ipin,

sy dh emailkan...

wakbomb said...

assalamualaikum.
boleh tolong emelkan aris@telagabiru.net.my

terima kasih.

Areef Ibn Naim said...

to wakbomb,

w'salam... alhamdulillah, sy dh emailkan :)

Anonymous said...

assalamualaikum.
tolong emelkan kpd azani6@gmail.com

Terimakasih

Areef Ibn Naim said...

to anon,

w'salam... sy dh emailkan... sm2 :)

Anonymous said...

salam tuan..jika tak keberatan emelkan kepada...hajiwan@gmail.com
semoga diberi ganjaran pahala oelh Allah atas perkonsian ini...

Areef Ibn Naim said...

to anon,

w'salam... alhamdulillah, sy dh emailkan... maaf, sbb lambat sgt beri respon...

Anonymous said...

Assalamualaikum, salam Ramadhan
Tuan, boleh tlg emelkan doa ziarah Raya ini dlm bentuk Word..Tkasih
Jazakallah

emalkan pd saya:

myhijrah6127@yahoo.com

needy boy said...

assalamualaikum,

sy perlukn doa ini.
hrp bole share kpd sy:
bryan_huat@yahoo.com

#syukraan

Areef Ibn Naim said...

@Anonymous

w'salam... dh email :)

Areef Ibn Naim said...

@needy boy

w'salam...

alhamdulillah, sy dh emailkan :)

Fan.HR ♥ said...

salam, saya nak doa ni, tolong email kan ye? hafiqahfan@yahoo.com terima kasih :)

Hazim said...

Boleh email doa ini dalam microsoft word pada email ini: ihsan.alhaj@gmail.com dan hazim@mib.gov.my

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Boleh email kat saya doa ziarah hari raya ni. Terima kasih

mohd-faizal@jhr.sharp-world.com

Anonymous said...

Assalam. Saya juga berminat dgn Doa Ziarah Raya ini. Boleh emailkan kpd saya untuk kegunaan raya ni: zali_sgs@yahoo.com Terima kasih.

Areef Ibn Naim said...

@Fan.HR ♥

w'salam... saya dh emailkan...

Areef Ibn Naim said...

@Hazim
boleh :)

Areef Ibn Naim said...

@Anonymous

w'salam... ok, sy dh emailkan...

Areef Ibn Naim said...

@Anonymous

w'salam... ok dh email...

Anonymous said...

Assalamualaikum Akhi. Saya berminat untuk mendapatkan doa Zoarah hari raya ini. Tolong emailkan kepada ahalim.manaf@gmail.com
Terima Kasih
Abdul Halim

Areef Ibn Naim said...

@Anonymous

w'salam...

ok sy emailkan...

Amirul Fitri said...

Salam tuan,saya nak doa ni..tolong emailkan ke mafmyy@gmail.com

terima kasih

Anonymous said...

Assalamualaikum, selamat hari raya aidilfitri. Saya berminat dengan doa ziarah hari raya dan berhajat ingin perkongsian dalam format microsoft word.

akif_ipti@yahoo.com

Terima kasih

Anonymous said...

Assalamualaikum.saya berminat untuk mengetahui doa ini. Boleh saudara email pada saya? fazilbinahmad@yahoo.com.my
TQ.

Anonymous said...

Salam, sy beberminat dgn doa saudara, tlg mail kn pd sy esok Di zakyspizza@yahoo.com tk urgently

Areef Ibn Naim said...

@Amirul Fitri

w'salam... sy dh emailkan...

Anonymous said...

salam tuan. Tolong emailkn doa tersebut ke email sy..... skt_latif69@yahoo.com.my. tima kasih.

techie said...

Assalammualaikum, boleh tolong emailkn ke email saya juga
adzmir.mashudan@gmail.com

Terima kasih

techie said...

Assalammualaikum, boleh tolong emailkn ke email saya juga
adzmir.mashudan@gmail.com

Terima kasih

Anonymous said...

Salam...amat berfaedah...boleh emelkn ke zais2006@yahoo.com.my ...moga dirahmati Allah selalu...:)

kazukee said...

Salam..
minta tlg emelkan ke emel saya..kazukeekiryu@yahoo.com.
Terima kasih.

Anonymous said...

Salam Syawal..
tuan,mohon emailkan doa ziarah hari raya ke email saya kazukeekiryu@yahoo.com..harap tuan dapat emailkan hari ini..sebelum malam.urgent.
Terima kasih.

Anonymous said...

salam ramadan n syawal.
en,boleh saya minta doa ini dlm bntuk MW?harap en tidak keberatan untuk mmberi pada sy.trm kasih.
wak_lanz@yahoo.com

latif said...

Salam.mohon agar tuan dpt emelkn DOA ni dlm bntk ms word ke emel sy ( cglatig69@gmail.com.my ). Terima kasih.

kent ace said...

As-salam..mohon jasa baik tuan untuk emailkn doa ini dlm format ms word ke email saya iaitu poudaging@gmail.com..terima kasih tuan..

Anonymous said...

Assallamualaikum...
Boleh emailkan doa tersebut. Semuga beroleh keberkatan atas usaha murni anda. Terima kasih.
zaleha_hjkadir@yahoo.com

Anonymous said...

Assallamualaikum...
Boleh emailkan doa tersebut. Semuga beroleh keberkatan atas usaha murni anda. Terima kasih.
zaleha_hjkadir@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...