Nasi Lemak Ustaz



Sumber gambar : Blog Cik LIBL

Antara gerai jualan di Bazaar Ramadan @ Bandar Baharu, Kedah
Gerai Nasi Lemak Che'gu
Dengarnya, nasi lemaknya memang best and very the famous amos
Agak-agaknya sebab berkat nama 'che'gu" tu kot, hehehe...
Tu yang Cik LIBL dok cadang saya pulak bukak gerai "nasi lemak Ustaz", hahaha...
Pi terjah sini dok baca idea merapu Cik LIBL tu, hehehe... 
Share on Google Plus

10 comments:

Mia-Ina said...

ble ustaz nk buka..boleh kami terjah..hehe

to cikgu mia,

erm, ntahlah... niat nak bukak bisnes tu mmg ada, tp ntah biler...

NzA said...

thn depan nk p terjah mee goreng ustaz....

wah.............

rasanya cikgu pun boleh buat.. kita niaga satu tempat ya

to kak nza,

erm, gabungan yg menari tu, nasi lemak n mee goreng ustaz, hehehe... mari3x...

to kak ayu,

niat bisnes tu mmg ada, tp bisnes makanan ni mcm tk baper blh gi, sbb tuanny tk pandai masak pun, pandai makan jer :)

Alamakk... patut la rumah LIBL ttb ramai pelawat!.. ala2 macam open house raya tp visitor dijamu dgn gambar makanan jer .. cukup lah kot.. :)

Nasi lemak Che'gu ada restoran rupanya betul2 depan market Pusat Bandar, Parit Buntar..

Sembang dengan my Chinese fren, dia cakap ada satu kat Kelana Jaya.. tataw la yang sama ker tak..

Ref: http://limmeiyen.blogspot.com/2007/12/nasi-lemak-cikgu-kelana-jaya.html.

Best aper business.. dah penat jadi programmer.. :P

to LIBL,

hehehe, die promote nama kita, kita promote blog die :)

nasi lemak skrg ni dh mcm makanan hari2... yelah, klu kt kl sana-sini ada jual, murah n sedap, pastu sng nak dpt, kol 2-3 pg pun ada lg, hehehe...

kat kulai ni ada satu kedai nasi lemak yg best, tp nama die kurang bestlak "nasi lemak wak kentut", hahaha...

nasi lemak wak kentut??... MuahHAHAHA... mmg x glamer langsung nama dia.. tuh la dia rahsia kesedapan nasik lemak dia.. HUMMmmm... eii... :)

to LIBL,

tulah hakikatnya... tp sy tgk tkdepun signboard nama tu, tp mmg sy yg ckp, hehehe... nasi die best, sambal die pun ok, ayam goreng panas2 die yg paling best!