Raya Gathering @ Teratak Cik Mat Gebu (Part 2)

Ok, kita sambung Part 2 pulak
Gambor kenangan bersama ahli rombongan Cik Kiah, hehehe...
Lets pictures do the talking again!


All of us!


Saya pulak nak enterframe, hehehe...


Cik Mat Gebu tarak, Areef Gebu adaaa... :)
With blue tiffin!


Wah, semua dok berebut nak bergambar ngan retis, hehehe...


I'm the oldest, huhuhu...


Nak balik dah...


Jumpa lagi semua!


To the next destination...
Drive safely and carefully with Allah blessing...

Overall, gathering ni memang happening sangat
Riuh-rendah dengan gelak ketawa kami
Lebih-lebih lagi bila Cik Mat dok buat lawak
Cik Mat pandai buat lawak tau, tak kering gusi dibuatnya :)
Adalah juga Cik Mat dok turunkan sikit-sikit tips memasak tu
Cik Mat,  tq bebanyak atas layanan yang sangat baik
And for makanan yang sedap-sedap
Mohon maaf jika ada sebarang salah dan silap yer...
In sya Allah, ada umur kita jumpa lagi :)
Share on Google Plus

18 comments:

kak baru dapat online malam nie..
rupanya kamu join..semalam tak habaq nak pi pun dalam sms..
kalau idak kak minta kamu hantarkan sesuatu uttk CMG..
hehehe

aduh!!
meriahnya pic..
semuanya group solo eik.....
yang dh kawin tak ada pun..
hehehe

to kak ayu,

tkpe,ada byk per. yg perlu akak utamakan kn?

sy mlm td bru confirm nak pi... ms sms akak tu tk confirm lg...

best tau kak... cik mat byk wat lawak, hehehe...

Mat Gebu said...

terima kasih cikgu....sudi singgah...minta maaf jika terlebih gurau....

FareedSairi said...

Salam, Hohoho, Abg Areef, pg tak ajak saya pun.Huhu...

to Mat Gebu,

sama2... tklah, seronok sgt smlm... seronok ketawa cik mat wat lawak, hehehe....

to fareed,

w'salam... mehlah balik mesia :)

ingatkan bagi kad kenduri, baru plan boleh la datang Johor lagi.. hoho.. sebab kelmarin pes time sampai johor.. :-)

Sunah Sakura said...

waaaaaaaaaaaaaa...meriahnyaaaaaaa dioranggg...hehehehe..

to MO,

jgn bikin spekulasi yer, hehehe... suka tak dpt duit raya? hehehe... sy pun tk penah lg mai kedah...

to sunah,

betul3x... :)

fRaMe+LenSeS said...

maceh jugak kat cekgu.. :D selamat berkenalan. :D

NzA said...

meriahnya....knapa ada yg muka2nya dikaburkan????

to nadh,

nice meeting all of u :)

to kak nza,

seronok kak... dikaburkan atas permintaan kak...

aDisH.sHidA said...

syooooooooooook kan....bila boleh pergi lagi nie

to adish.shida,

in sya allah tunggu je jemputan... nanti klu ada rezeki, leh singgah rmh sy plak...

aDisH.sHidA said...

betul kata aima tu...kami egtkan kad walimah....hehehe...

i'allah kalau jemput kami sampai...ada kawan kat kulai...

to adish.shida,

tkpe klu smpi ms nnti sy jemput ek... doakan yer :)