Persembahan Murid Sempena Hari Anugerah Cemerlang

Pada 16 November 2011 yang lalu
Sekolah saya telah menganjurkan Hari Anugerah Cemerlang
Bagai meraikan murid-murid yang telah berjaya
Di dalam bidang kurikulum, ko-kurikulum dan juga sukan

Bagi memeriahkan lagi Majlis tersebut
Beberapa persembahan murid telah diadakan
Yang terdiri daripada bacaan ayat-ayat suci al-Qur'an dan terjemahannya
Persembahan action song, nyanyian lagu Bahasa Inggeris dan juga persembahan nasyid
Jom sama-sama kita saksikan!





10 comments :

Citarasa Rinduan said...

Assalamualaikum cikgu
lama kak ayu tak singgah...
semoga cikgu sihat2


tahniah kepada semua pelajar..

bangga kerana sekolah sungai sayong terbaik dari sebelumnya..
result 18 orang yang mendapat 5A mmg membanggakan

Areef Ibn Naim said...

w'salam kak,

macamanala nak singgah... dh lama tak update, huhuhu...

sy alhamdulillah sihat...

alhamdulillah kak, gembira sgt thn ni... nnti nak update psl upsr tu...

NzA said...

budak2 ni kreatif dan berbakat bila dicungkil bakat mrk.....

fRaMe+LenSeS said...

comeinya mereka ;)

Areef Ibn Naim said...

to kak nza,

betul kak... kita kena beri mrk peluang tk mencuba...

Areef Ibn Naim said...

to nadh,

comei mcm cikgunya kan :)

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

tgk action song tuh teringat x dpt pegi tgk anak sedar buat persembahan kat tadika dia.. :(

budak2 skrg hafal lagu soul sister complete siap dgn topi & cermin mata... dulu saya nyanyi lagi shila majid jer.. kih3..

Areef Ibn Naim said...

to LIBL,

huhu, tkpe next time mesti ada peluang...

bdk2 skrg mmg ntah lagu hape2 sume hafal... tp yg lagu my soul sister ni dorang berlatih lama... sbnrny akt bi tuk lps upsr... then dorang menang 1st place, tu yg wat persembahan tu...

sheila majid, lg hebat tu :)

Cinta Misteri said...

Tahniah pada semua murid....

Tahniah juga utk cikgunya, sebab saya nak bagi award untuk cikgu dilaman saya;

http://cintaitumisteri.blogspot.com/2011/11/follower-cinta-ke-200.html

Areef Ibn Naim said...

to Cinta Misteri,

Tq, bdk2 ni mmg perlu diasah bakatnya... penting tuk membina keyakinan dorang...

tq 4 the award :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...