Hampir Ke Mercu

Assalamu 'alaikum dan salam sejahtera
Apa khabar semua?
Harap semuanya sihatlah yer...
Erm, bilalah nak kembali aktif berblogging ni yer?
Dalam fikiran ni nak post entri tulah, entri nilah
Ada gak plan nak organized contest ke giveaway ke
Tapi semua tu hanya angan-angan jer
Entah bila akan terlaksana, huhuhu...

Erm, actually apa yang saya sibukkan sangat yer?
Sampaikan sejak Oktober hingga entri ini ditulis
Hanya 7 entri jer yang published
Actually, in sya Allah bulan Januari ni
Saya akan menamatkan pengajian Master saya
So, sekarang ni tengah berhempas-pulas dok menyiapkan tesis 
Bagi menyempurnakan pengajian saya tu...
Tu yang dok takde 'ruh' sangat nak update blog ni
Tapikan, jujurlah nak cakap, takdelah dok pulun sangat nak siapkan tesis tu
Dok melangut lagi kat depan FB tu
And dok blogwalking jugaklah lagi, hehehe...

Wish me all the best ya!
Dah tak sabar nak habiskan pengajian...
Penatlah dok keja and belajar dalam satu masa ni
Tapi, dalam hati ni dah tak sabar nak sambung pengajian PHD pulak
Hopefully dapat biasiswa and cuti belajarlah
Kalau tak, mahu 'ke laut' nanti, hehehe... 

Share on Google Plus

9 comments:

mizz_aainaa said...

waah2.. all da best yek wat tesis.. :)

to mizz_aainaa,

tq :)

NzA said...

tahniah...semoga impian trcapai...amin.

mia-ina said...

pergh dh nk hbs master cikgu..salute aa..siap nk smbung Phd..bagus.bagus..dh la lani kte kena sign 60..mana tau usia awal cikgua reef dh naik pgkt..ramai cikgu laki dpt g ppd/jpn tau..peluang cerah...+ klu rajin dedikasi...

ps: jgn lupa save my new blog..moga ukhuwah kekal hendaknya

http://adin-mia.blogspot.com/

all the best!..Bayangkan hari convocation anda!..

Dah rasa betapa penat belajar sambil kerja. Bukan fizikal & mental jer penat tp duit pon penat.

Yer!! smbg PHD kena cari sponsor & full time.. baru cepat sikit abes..

assalmualaikum

cikgu..
Ya Allah, lama tak bersiaran.. moga cikgu sucess ya, master nak abis..
boleh belanjer k.ayu.. heheh

to cikgu mia,

in sya allah :)

to LIBL,

tq, dok bayanglah ni, hehehe...

to kak ayu,

w'salam... in sya allah, amiin kak...

blh je... belanja kat CR ek, akak byr, hehehe... in sya allah, ada rezeki blh jer...