My Boss Yang Baik Hati


My boss yang baik hati!
Tapi, dia bukan dalam gambar yang kat atas ni ek
Yang kat atas ni saya, hehehe...
Actually, just nak tunjuk yang pagi ni saya gi sekolah pakai necktie baru :)
My boss yang hadiahkan necktie tu untuk semua cikgu lelaki kat sekolah saya
Cuti sekolah lepas dia gi bercuti ke Beijing, so kira ni souvenior dari sanalah
Cikgu perempuan pun dapat, tapi bukan necktielah, hehehe...
My boss ni memang sangat baik hati
Kalau dia pegi bercuti ke mana-mana pasti kami takkan dilupakan
Kalau dia dapat rezeki lebih pun, dia akan share ngan kiteorang
AlhamduliLlah dapat boss yang ok macam ni
Sebab kadang-kadang dok dengar kawan-kawan komplen 
Pasal boss dorang tak best, huhuhu...
Share on Google Plus

4 comments:

Muslimah Optimis berkata...

awat muka cikgu nampak macam budak sekolah bukan cikgu sekolah??? hehehe

Areef Ibn Naim berkata...

to MO,

awat, nampak muda ek? hehehe... kira berjayalah dok edit gambar ni, hahaha...

Papa Mifz berkata...

alhamdulillah dapat BOSS yg best yer..:)

Areef Ibn Naim berkata...

to papa mifz,

alhamdulillah, barulah org2 bwh seronok bekerja kan? :)