Pasar Karat JB




Salah satu tarikan di Bandaraya Johor Bharu
Ia seumpama Pasar Malam Wakaf Che Yeh di Kota Bharu, Kelantan
Dan banyak lagi yang seumpama dengannya
Kalau nak tahu lebih lanjut cari je kat google tu 'Pasar Karat JB'
Or klik sini je...

p/s - Tapi ada satu perkara yang saya kurang berkenan
Terlalu ramai muda-mudi yang berpeleseran di sini, huhuhu
Share on Google Plus

8 comments:

kaklong said...

pun pernah ke sini,anyway..brg2nya mahal..murah lagi di KL...huhuhu


http://zaimadyfamily.blogspot.com/2012/01/johor-baharu.html

huh? pasar karat? kat ngan jalan segget tuh ke? ala2 uptown kat kl tuh kan..hehehe

to kak long,

ooo ye ke... sy smlm beli cheese tart je, brg2 lain tk berkenan nak beli... saje jln2 sbb tk penah pegi...

to ibu MZW,

ye betul... sy pun bru 1st time dtg sini...

assalmualaikum
dik, kak belum pernah sampai.. teringin gak nak kesana..
insyallah 1 hari nanti..

PS; cikgu azlie kebetulan singgah.. tu yang terharu sangat2... makin rindu kampung.. heheh

memg best jln2 kt sini..mcm2 ade

to kak ayu,

w'salam kak... sy pun bru 1st time gi... selalu dgr org citer, so singgahla sekali...

erm, kak klu rindu call jelah kg... buat melepas rindu... nasib sy hari2 balik kg :)

to hairi,

not badlah... tp sy tk sempat nak explore sume... ms sy dtg ni pun byk bru nak bukak sbb sblm tu ujan...