Malam Kemuncak Anugerah Juara Lagu Alain Delon; Just For You... And You!


Jom layan persembahan Areef Dut Dut Dut ni...
Sila klik di sini yer

11 comments :

fRaMe+LenSeS said...

ahahaha. tomeinya la cekgu ni. adoi laa.. nak tegelak la. comei sgt.. :D

Areef Ibn Naim said...

to nadh,

sy ke yg tomei tu, hehehe...

eqbalzack said...

Assalamualaikum,
abg eq dah terima penyertaan contest dan dah linkkan ke blog eqbalzack.com. terima kasih join contest abg eq...

-eqbalzack.com-

Areef Ibn Naim said...

to abg. eq,

w'salam...

tqvm... n u r welcome :)

eszyamin said...

tahniah!!

Syafiq Ahadin said...

congratess!!
hoho! lawak2!! hehehehehehe!

eszyamin said...

pandainya kamu buat flash...susah tau buat cmni..aku buat bnda cmni seminggu pon tak jadi2..memang super duper layak menang la bro..tahniah lgi sekali..

mas saari said...

tahniah menang barangan Alain Delon dari eqbalzack.com..

Areef Ibn Naim said...

to eszyamin,

tqvm... :)

erm, sbnrny sy tk bangunkan sendiri flash ni... tp guna perisian voki... voki ni kira adik kepada sitepal. voki ni animated pedagogical agent... blh guna utk pengajaran... leh lah cuba... klu audio tu leh rakam suara sendiri, or guna suara yg ada, just sediakan teks je... tp klu yg teks melayu ada audio suara indon je :) so, better rakam suara sendiri...

Areef Ibn Naim said...

to syafiq ahadin,

tqvm :) ha ah kan... saya pun dok gelak2 lagi ni, hahaha...

Areef Ibn Naim said...

to mas saari,

tq, alhamdulillah... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...