AlhamdulilLah, Pokcik Menang Lagi!

AlhamdulilLah, pokcik menang lagi!
Anjuran abang Eq
TQ abang Eq for choosing me as one of the winners... :)


Kasi enterframe sikit nama orang yang bermurah hati ni...
Bukan bodek ek, hehehe...


Wah, wah, wah... :)


Taraaa...
Jangan jeles naa, hehehe


Macam barang hantaran plak kan :)
Suka, suka, suka....
Tapi, tali pinggang tu
Kena dok amik produk kelangsingan Dr. Rozmey baru leh pakai
Almaklumlah, kita ni pesen dut, dut, dut
Hahaha...
Anyway, tqvm ya abang Eq!
Share on Google Plus

12 comments:

ummi_norseha said...

Tahniah...:)

Shafiq said...

tahniah! :-)

woww!!!! tahniah (^__^)

eqbalzack said...

Assalamualaikum azaref,
alhamdulillah dah sampai...
tali pinggang tu boleh simpan dulu. nanti bila dah slim sikit boleh guna..hehe
apa2 pun tahniah dan kalau ada kelapangan lagi boleh join contest yg abg eq buat. ok

ikhlas,
abg eqbalzack

Gigh sungguh masuk blog contest..

tak yah amik produk2.. putuskan urat lutut jerr.... Muahahahhaaa..

to ummi norseha, shafiq & khairi,

tqvm :)

to abg eq,

w'salam... alhamdulillah selamat sampai :)

hehehe... tali pinggang tu leh wat motivasi tuk kurus, kihkih...

in sya allah ad kelapangan sy akan join...

to libl,

nak dpt hadiah, kenalah gigih :)

ish, saranan yg menggerunkan, hehehe... ops! hahaha...

tahniah cikgu,kak ayu tumpang bangga sebab cikgu h berjaya memiliki hadiah2 tu... Mmg menarik dan baik hati abg ee

Joel Leslie said...

tahniahhhhhhhhhhh :) best tu dpt hntran. MUAHAHAHA. hehe. apa-apa pun, keep it up in blogging (: memang terbaekkkkkk wokkkkk

mas saari said...

wah! tahniah..

to kak ayu, joel, mas saari,

tq :)