Puding Trifle



Hari ni dok cuba buat pudding trifle ni
Erm, rupanya tak semenggah manalah
Tapi, rasanya alhamdulilLah nyaman je tekak, hehehe...
Resepinya di sini ya ibuk-ibuk, bapak-bapak :)

AlhamdulilLah, sejak dok blogging ni
Banyak resepi yang dah dok cuba
Ada yang cuba sekali dah jadi
Ada yang cuba sekali fail, terus malas nak buat lagi
Ada yang kekadang jadi kekadang tak...
Ada yang jadi berkali-kali, cewah!!!
Tapi, jangan sesekali menganggap saya pandai masak yer
Selalunya kalau nak cuba sesuatu resepi tu, saya akan cari yang paling mudah
Yang guna sukatan cawan dan sudu
Kalau yang guna sukatan metrik and guna bahan yang jarang ada kat rumah
Memang saya tak trylah resepi tu, huhuhu...
Lagipun bukan nak jadi master chef pun kan, hehehe...
Share on Google Plus

0 comments: