Let's Show Our Support!


Erm, rasanya semua dah kenal sape Abg. Eq ni kan
Empunya sebuah blog yang awesome
Yang famous the amos tu :)
Kalau sape yang tak kenal lagi
Meh klik sini yer...

Erm, in sya Allah Abg. Eq
Akan bertanding untuk merebut gelaran
"Blogger of The Year"
Voting will take place between 23 April - 13 May 2012
So, kalau hangpa-hangpa semua nak vote for Abg. Eq
Kenalah tunggu dulu na...
In sya Allah, sama-samalah kita doakan kejayaan Abg. Eq yer
Amiin Ya Rabbal 'Aalamiin...

2 comments :

eqbalzack said...

Assalamualaikum Azaref,

Terima kasih support blog abg eq.
entry ni abg eq akan linkkan kat blog abg eq asap..
so azaref tercalon untuk memenangi hadiah handphone tu. kena promote selalu sebab abg eq akan sentiasa review blogger yg join ni..
jgn lupa vote ok..hehe

-abg eqbalzack-

Areef Ibn Naim said...

to. abg. Eq,

w'salam...

in sya allah, sy akan tlg promote abg. Eq tuk mng award tu... in sya allah, pasti akan vote :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...