Aktiviti Ahli Kelab Bujang

Aktiviti ahli kelab bujang
SK LKTP Sungai Sayong, Kulaijaya, Johor
Bujang 1 and bujang 3 ye, ops! Hehehe...
Gurau jelah :)
Actually, aktiviti ni lama dah
Sempena meraikan perpisahan 2 orang guru praktikum
Daripada Institut Pendidikan Guru Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bharu
Actually, yang join aktviti ni geng-geng cikgu lelaki je
And harap maklum, cikgu praktikum tu pun cikgu lelaki ye, hehehe...
Tak dapat nak ambik banyak gambar pun
Sebab aktiviti utama bukan nak ambik gambar, tapi nak mengenyangkan perut :)

Antara menu yang dihidangkan; ikan bakar
Pesanan : "Merokok membahayakan kesihatan ye!"
Nampak tak siap ada serbuk kunyit+daun pisang? Memang terbaikkklah!
Tapi, yang kelakarnya mati-mati saya ingat tu ikan kembung, rupanya bukan, hehehe...

Kreatif tak?
Tong minyak yang dipotong 2 dan diisi pasir
Then, diletakkan di atas trolley mengangkat barang
Semua ni last minute punya idea
Puas dok kelior sekeliling sekolah mencari barang-barang yang boleh digunakan
Untuk membuat tempat pembakar ajaib ni, hahaha...

Wah, terliur tak?
Ada ikan bakar, ayam bakar plus sosej keju bakar
Walaupun serba kekurangan, hasilnya totap sodappp hehehe...
Nyum, nyum, nyum :)
Share on Google Plus

2 comments:

pB said...

seronok kalau makan beramai-ramai

@pB

mmg sgt2 seronok :) jemput... hehehe...