Kerana Hantu Daku Dapat Hadiah...



Kerana hantu daku dapat hadiah, hehehe...
Actually, main agak-agak je jawapan tu, tak sangka pulak betul :)
So, merasalah dapat hadiahkan, korang ada?
Hahaha, gurau je, hehehe...
Actually, dah lama kak Ayu suruh datang ambil hadiah
Tapi, saya manjang je tak sempat
So, petang tadi alhamdulilLah baru berkesempatan
TQVM kak Ayu... :)
Jom kita tengok hadiah apa yang saya dapat!


Sambal goreng special hasil tangan kak Ayu
Buat sesiapa yang tahu, kak Ayu ni pengusaha kedai makan Citarasa Rinduan
Sambal goreng Citarasa Rinduan ni memang my fav. tau :)
Nyum, nyum, nyum...
Kak Sariyusa sila jangan jeles ye, hehehe...


Then, dapat sebuah buku...
Suka, suka, suka :)


In sya Allah...
Ukhwah filLah abadan abada
(Ukhwah kerana Allah selama-lamanya)
Share on Google Plus

8 comments:

Izinkan diriku.. meluahkan rasa...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sakit atiiiii!!

huhuhuhu

mencikkkkkkk tau!

;p

NzA said...

wah, bestnya....jeles...jeles....

Alhamdullilah cikgu suka hadiah tu
.
Sbenarnya kak Ayu lupa gak knp awak kt hadiah hantu.....

Skrg br teringat. Hehehe.....

Kak yus... Jgn menangis. Nanti Areff terlebih gelak. Hehe

aDisH.sHidA said...

tahniah....wah best la dapat lauk air tangan ayu dan buku tu....

@Sari Yusa Ibrahim

rileklah kak sari, hehehe...

@NzA

mmg best... alah, kakak kita ni pun murah rezeki sokmo :)

@Citarasa Rinduan

suka sgt kak :)

la, akak tk igt ek... hehehe...

mmg gelakkn kak sari je, tp die dh dpt telur ikan mayong, huhuhu...

@aDisH.sHidA

tq... :)