Dah Berdomain Sendiri

AlhamdulilLah, akhirnya blog saya ni dah berdomain sendiri; www.ibnunaeem.my. Actually, tak pernah plan pun nak ada domain sendiri ni. Tapi, sebab ada tawaran domain percuma, takkan nak lepaskan kan? Percuma untuk tahun pertama, dan RM20 untuk tahun seterusnya. Klik di sini untuk maklumat lanjut. Cepat sebelum terlambat!


Tapi, once kita dah setup domain sendiri ni, bloglist yang ada di blog kita sebelum ni akan hilang, huhuhu... So, kena add baliklah lepas ni. Tapi, hati saya tetap berbunga-bunga bila dah ada domain sendiri ni, hehehe... Thanks Innanie Ariffin!

p/s - Korang ada tak mengalami masalah pada blogspot ni? Kalau nak edit apa-apa, nak komen ke dan sebagainya lagi mesti ambil masa nak loading, huhuhu...
Share on Google Plus

6 comments:

Kelana Cinta said...

Berbunga sudah berbuah sudah...Tahniah!

wahhhhhhhhhhhhh.. nak jugaklah domain sendiri lepas ni///

@Kelana Cinta

tq :) KC pun gi lah regis... free je...

@Muslimah Optimis

pi lah regis... free je...

aDisH.sHidA said...

tahniah....dah berMy...

@aDisH.sHidA

tq :)