I'm Back!

Cak!!! I'm back from holiday! Actually, Rabu malam tu dah sampai pun kat rumah. Tapi, dek line internet yang kena suspended sebab lambat bayar, tak dapatlah nak update entri baru. Huhuhu... So, sekarang line internet dah ok... It's time to blog! All praises be to Allah :)

Tapi, nanti-nanti ye saya update entri tentang percutian ke Singapore tu. Sebab, sekarang saya nak ambil masa untuk terjah blog-blog yang dah join Contest - Fotografi Ceriakan Hidupmu! Ok, bye... Tataaa... :)

Share on Google Plus

13 comments:

Kelana Cinta said...

Shrek...Haha..Best betul Abg Areef bercuti ~

@Kelana Cinta

alhamdulillah, mmg seronok sgt... nantikan entrinya... :)

welcome back!

tapi dekat je singapore dengan JB dengan tempat awak tu kan?? :D

@gadisBunga™

ala, welcome back tu konon2la blogger rajin update kan, padahal sblm ni lama tk update, hehehe...

tklah dkt sgt jb... dr tpt sy ke JB about 1hrs... eh, awak pi lah sana nnti... nice place klu nak shoot...

kak nora said...

assalamualaikum, salam kenal..

@kak nora

w'salam... salam kenal kembali kak nora... :)

maya amir said...

aaa..dpt bergambar dgn shrek kat USS...:)

-simply moi-

cikgu

gb pi singapore lama dulu. sblum dia dok jb lagi. umah sis dijadikan tmpat psinggahan...

best....

jeles sis

Azian Elias said...

memula dah plan dgn hubby bwk anak ke spore..tp x jd sebab mls nak jem2..

@maya amir

rezekilah dpt... ada watak2 tu kdg kejap je blh amik gambar even ramai lg pengunjung yg beratur...

@citarasa rinduan

ooo ye ke... klu gitu akak jelah ajak abg. zali pulak... sy leh jd tourist guide, hehehe...

@Azian Elias

erm, ramai gaklah org kt sesetengah tpt... yg tk tahan sbb byk walking distance... turun naik MRT...

aDisH.sHidA said...

Alhamdulillah....awak n family slmt bercuti di kota singa dgn happy..nanti kalau shda nak pgi blh la mtk tolong awak...
Mana ole2 dr sna