Lagi Pasal Durian!

Lagi pasal durian! Hari ni pasal bubur chacha berdurian pulak... Tapi, untuk makluman, mak saya yang masak ye... Saya tukang makan and tukang amik gambar je, hehehe... Jemput layan gambar! Hehehe...






Yang ni saya bekukan dalam freezer...

Dah habis... Tinggal mangkuk kosong dan biji durian je, hehehe... Sori!
Share on Google Plus

6 comments:

aDisH.sHidA said...

xpernah makan bubur caca huhu...tambah2 lak yang dah diletak durian

berselera awak makan ye cikgu areef

hana said...

Assalamualaikummmmmmm... pekaba areef? sihat? anak2 sedara mu juga sihattt termasuk emak ngan bapak dia.. ihihihi...

wah wahhh... ko melantak durian tak hengat akak eh.... kat umah nih akak je yg antu durian.. klu nk mkn durian puas2 kene balik johor atau melepak kat umah adik... haaaaa dah jumpa geng macam tak hengat donia melantok durian.. hahahaha...

Kakzakie said...

Kalau mak yang buat memanglah licin hingga tinggal biji durian aje kan. Syukurlah...

@aDisH.sHidA

kenalah try... ni pun mak sy first time bubur chacha campur durian...

erm, sikit je tu, hehehe...

@hana

w'salam... alhamdulillah, bertambah2 sihat, hehehe... alhamdulillah, sume sihat...

time makan tk leh igt org lain, hehehe... sy suka cuma tk hantu sgtlah, hehehe...

@Kakzakie

betul3x (versi upin ipin), hehehe...

alhamdulillah...