My Plate Presentation

Nasi dagang timur dan barat :)
Ni makan di kantin sekolah

Air tangan saya untuk jamuan 'potluck' di sekolah
Mashed potato tu ready made je

Orang lain yang bawa, saya tukang makan je :)

Air tangan saya gak; nasi goreng pedas berapi, hehehe

Kambing panggang...
Juga air tangan saya, nyum3x, hehehe...

Either masak sendiri or makan di majlis jamuan, food presentation kena mantap. Baru selera nak makan, walaupun rasanya tak seberapa, kihkih... Ada chance untuk join Masterchef Malaysia Musim Ke-3 tak? Hehehe...
Share on Google Plus

12 comments:

alahai.. sedapnya semua yg ditayang, kita cuci mata jerlah, tunggu ustaz belanja tak tahu bila.. hehe

@Seri Kandi Tanah Jauhar

ni mmg tuk cuci mata je kak, klu nak rasa tkde jaminan, hehehe... ada rezeki leh je nak belanja :)

BoNDa.... said...

wow yg daging kambing tue menyelerakan ...boleh buatkan 1 utk saya........

korie hensem said...

boleh r join next masterchef !
sy sokong

sedap nyo la nasi dagang..lama tak makang =)

aDisH.sHidA said...

insyaAllah kalau masuk boleh je cikgu areef...dah ada bakat kan

99%markah..

kak sokong lah....
semua nampak sedap

@BoNDa....

tunggu sy buka restoren nanti, hehehe...

@korie hensem

erm, rasa-rasanya bakal peserta pertama yg tersingkir, kihkih...

@pink.plate.liyana

erm, skrg ni mana2 ada... tp sy suka yg kelate punya... :)

@aDisH.sHidA

erm, tk payahla, jd penonton lg best :)

@citarasa rinduan

amboi, kesian peserta lain kak dah bagi sy markah tinggi, hehehe...