Pemenang Contest Teka-Teki

Hari tu ada buat Contest Teka-Teki untuk semua peserta Contest : Fotografi Ceriakan Hidupmu! yang tidak memenangi sebarang hadiah samada hadiah utama, hadiah tambahan ataupun hadiah cabutan bertuah. So, malam ni saya nak mengumumkan nama peserta yang telah berjaya menjawab soalan teka-teki yang telah diberikan dengan cepat dan tepat.

Untuk soalan pertama - Nyatakan tajuk tesis Pengajian Sarjana saya. Jawapannya ialah "Animated Pedagogical Agents (APA) di dalam Pendidikan Al-Qur'an". Peserta yang telah berjaya menjawab dengan cepat dan tepat ialah wh4t3v3r. Tahniah! Hadiahnya ialah sehelai kain batik Sarawak.

Untuk soalan kedua - Nyatakan 2 daripada 3 nama blog yang saya gunakan sebelum ini. Jawapannya ialah Elhaamy/ Hijrah/ Lensa Kehidupanku. Peserta yang telah berjaya menjawab dengan cepat dan tepat ialah Adish Shida. Tahniah! Hadiahnya ialah sebuah buku yang bertajuk "I Want to Be a Writer" oleh Ummu Hani Abu Hassan.

Sila tinggalkan butiran diri anda (nama penuh, alamat, no. telefon bimbit) ke azaref82@gmail.com ye...

Share on Google Plus

8 comments:

thniah kpd sume yg bjaya.

aDisH.sHidA said...

alhamdulillah rezeki kan...nanti shda email..thanks cikgu areef

wh4t3v3r said...

alhamdulillah rezeki , terima kasih , nanti tasha email kan detail :)

wh4t3v3r said...

OKAY , tasha dah hantar detail :D

@Syuhada Salleh

alhamdulillah, rezeki dorang... :)

@aDisH.sHidA

alhamdulillah, tahniah :)

@wh4t3v3r

alamdulillah, tahniah! :)

aDisH.sHidA said...

alhamdulillah shida dah dapat pun hadiah nya semalam..tq pokcik...moga rezeki pokcik lagi2 bertambah dan murah rezekinya

http://adishshida.blogspot.com/2013/01/hadiah-contest-teka-teki-ceriakan.html