Sekalung Penghargaan

Sticky post. Sila scroll down untuk membaca entri terkini.


AlhamdulilLah, Contest - Fotografi Ceriakan Hidupmu! telah pun melabuhkan tirainya. Sebanyak 47 penyertaan telah diterima sepanjang 2 minggu Contest ini berlangsung. Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah menjayakan contest ini. In syaa Allah, seperti yang telah dijanjikan keputusan akan diumumkan pada jam 9.00 malam, 23 Disember 2012. In syaa Allah, beberapa kejutan lain juga akan turut diumumkan. Tungguuu!!!

Berikut ialah senarai peserta yang telah menyertai Contest ini :


Kepada semua peserta, salam ukhwah dan salam persahabatan saya hulurkan... :)
Share on Google Plus

22 comments:

Kakzakie said...

Legaaaa... tunggu keputusan lama lagi tu. Juri pening kepala ye hihi...

@Kakzakie

belum menilai lg pun... :)

Cikgu Ma said...

tahniah kepada peserta.....salam perkenalan..jejak dari blog kak zakie ^_^

Fendy said...

xmenang pon xpe...fendy nak memeriahkan lagi contest blog lain...

@Cikgu Ma

salam perkenalan kembali... tq sudi singgah blog sy :)

@Fendy

tq atas sokongan :)

This comment has been removed by the author.
Kelana Cinta said...

Nice~~~Yang ketiga tuh.Nak pegi berkenalan dengan peserta lain jap.Chow!Bw!

chot ok..! said...

berdebar2 hati...hee :)

sy no 4

@Kelana Cinta

good luck :)selamat berkenalan, hehehe...

@chot ok..!

dup-dap3x, hehehe...

@Athir Athirah

hrp i nombor yg bertuah... :)

aDisH.sHidA said...

dugdagdugdag..23hb umum..23hb jugak mybesday..nasib baik bukan di no 32 or 23...hehe.

@aDisH.sHidA

harap2 ada berita menggembirakanlah pada tarikh tu :)

epal miracle said...

^_^ tQ,

saya sokong semua yang join sebab siyes saya tak dapat gali gambo ceria yang saya penah capture...sayang sangat tak dapat join..

@epal miracle

u r welcome... tq sudi join :)

@gadisBunga™

gmbr dlm koleksi gb sume hebat2... tu yg susah nak pilih, hehehe...

Qaseh Nur said...

wahh , tak lame lagi rupenye tarikh tu :)

@Qaseh Nur

2 hari lagi :)

terima kasih ye !! hehe :)